Hur party party blev soffa soffa

Då min kväll inte blev som det var tänkt, sitter jag nu hemma och kollar på Modern Family

Efter dansträningen gick jag upp mot Valand där jag skulle träffa mamma och kolla på kortégen. När jag står där kommer jag på att om jag tar bussen hem 19.30 så är jag hemma 20.30 - alltså då jag skulle ha åkt in igen. Så efter att jag kommit på att jag inte kan hänga med tjejerna på Gretas, går jag mot bussen, åker hem, hoppas på att min mobil inte dör på väg hem och tänker ist åka in senare. Men då ska ju dom inte byta ställer förrens vid 23.30 - 00.00, och det tar ju som sagt en timma med bussen till stan så då blev det så att jag struntade i allt :(
Så himla tråkigt, och vad jag INTE gillar att bo så långt från stan. Brukar inte kännas så långt borta men nu när sånt här händer ser jag att det faktiskt är rätt kasst.

Vänder mig mot stora sköna soffan och kikar på tv och Modern Family som sagt

Valborg kanske är lite överskattat ändå??

På bussen på väg hem går det på ett killgäng som är redigt packade och klockan är bara 20.00..Hm..lite tidigt? De snackade på om allt och ingenting, tjötar och brötar när vi tillslut åker förbi Donken ropar den ena:
"Faan!! DONKEN! Fyllekäk, fan va gott!"

Klockan har nu blivit 20.15, är det bara jag eller är inte det liiite tidigt för fyllekäk? Det brukar ju annars vara när man med onda trötta fötter stapplar sig fram efter kvällens bravader med sina vänner innan man drar hemåt. Eller?


Jag har dessutom kommit fram till att jag idag har åkt buss 3.5 gånger idag = 3.5 timmar, gått upp och ner totalt 6 gånger från och till hållplatsen..Träna imon? Nädu det skulle jag inte tro

Undrar över varför det alltid är jag och ingen annan som glömmer pengar, busskort, leg ja vad som helst när det absolut inte får glömmas något..



Puss & Kram


2010-04-30 - Valborg

Efter en dag med bara en lektion och grå mulet väder känner jag inte för att åka in till stan igen till dansen. Men jag ska snart ta mig i kragen, byta om och gå ner till bussen. Efter träningen är det in till vasa som gäller och se på kortégen - som jag nu inte alls känner för att titta på.. Idag känner jag mig verkligen helt otaggad till att göra någonting, samtidigt är det ju ändå valborg och jag känner en smärre press på att göra ngt underbart roligt med mina vänner..Men inte så himla lätt när alla ska åt varsina håll o kanter. Har faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på ikväll men jag får se vart mina 41:or bär med mig någonstans.

Idag tror jag att det bara är 16 skoldagar kvar!

Ska bli så skönt/roligt att börja jobba och tjäna pengar så att jag sen om ngt år kan åka till London och bli
professionell make-up artist, då vet ni vart ni ska komma när ni gifter er och/eller ska på haloween fest eller sånt skoj ;)
Det kan ni givetvis göra nu med.

Klockan tickar på och jag känner inte att humöret blir något bättre. Nä fy för detta inlägg som helt enkelt blir lite smått deprimerat att läsa, men man kan inte vara på sitt bästa humör jämt.

Det hade inte skadat med lite sol, blå himmel och grillning nere vid havet med vännerna nu











Puss & Kram


Can we pretend


I really need to make a wish right now, wish right now, wish right now

Ännu en dag i skolan har gått och ännu ett prov avklarat..Tror det gick rätt bra. Igår kom jag på hur jag ska göra min natur sminkning och det blir till INGENS förvåning - Vinter 
Mitt lilla problem nu är att jag tänkte ha krossade spegel-glasbitar i min sminkning men nu är det så att jag inte har ngn lust att få 7 års olycka, hahha och ingen vill göra det åt mig..Så som en sista utväg får jag ta spgelglas-papper som Lunelo hittade i skolan..Men det hade varit så jäkla grymt om jag kunde få tag på krossat spegelglas-hade blivit så mycket bättre då :)

Imorn får jag skjuts av Sandra♥, så jag hoppar av i Kode på morgonen och åker bil till skolan ist :) Så himla snällt!

Inspirations bilder:








18 skoldagar kvar!


Puss & Kram

I don´t know for sure

Hade ingen engelska idag - så sjukt gött! :D Så efter salongen fick jag skjuts av Alex till Kungälv där mamma sedan hämtade upp mig inför balklänningsletandet. Eftersom det tog 45-50 minuter att åka från Kungälv till stan (!) så hade vi inte så mkt tid på oss att gå runt, men vi gick till några butiker och tyvärr så hittade jag inget som jag tyckte var fint..Men på lördag ska jag ut igen och leta och hoppas att jag hittar något :)


"Prata långsamt men tänk snabbt" - Haha ja alla som känner mig vet att jag ist pratar snabbt och tänker långsamt, haha jag kanske får träna upp det dära..men jag har ändå klarat mig hittills (med några få klagomål ;) )

Nationella i engelska b imon - skriftligt, aj aj aj det är icke roligt. Nä jag får allt memorera pappret vi fick och skriva så bra jag bara kan.

Cortégen på fredag då bror är med.!


Puss & Kram


I'll tell you what I've done

Balklänning hit och dit..det känns som om det är tusen saker att fixa med innan studenten. Imorn bär det av på jakt efter balklänning, hade tänkte en blå från början men nu när det verkar som om alla och verkligen alla ska ha en blå så vill jag inte vara ännu en som har samma färg.


Hade NOLL inspiration idag när vi skulle test sminka våra "natur make-up:er" till det nya och sista projektet, hade tänkt en äng diagonalt över ansiktet och sen en bit ner på halsen men när jag började gick det direkt åt skogen så jag skrotade den idén..Så nu vet jag inte vad jag ska göra..har funderat och funderat..Får ta mig en riktig titt när ja går till bussen imorn och se om ja ser ngt som kan inspirera :)


Idag är det 19 skoldagar kvar!







Puss & Kram

Sleeping in my car

Ännu en dag i skolan har gått och nu är det bara 20 skoldagar kvar ! Längtar så sjukt mycket...Dagen bjöd på 2 st nationella prov; Tal i svenska b och muntligt i engelska b..båda gick rätt bra förutom att jag glömde en del på talet, haha jaja det är sånt som händer..
Har ännu inte lämnat in min mobil på lagning men ännu kan jag använda den, måste bara komma ihåg alla nr jag ska ringa/smsa till

Har ägnat några minuter till att kolla på Kvarteret skatan, hahaha !

Imon är det design lektion som står först vilket betyder skissa porträtt bilder = min hjärna får katastrof! Finns verkligen inte ngt annat som får mig att tappa tålamodet innan jag ens har börjar än att skissa porträtt eller en hel människa..men ja ska försöka ta mig igenom det utan att bli helt galen ;)





Puss & Kram

Hurra hurra hurra

Sådär ja! Hemma igen efter en 19-års firande helg som började på Liseberg. Hade 5-kamp och jäkla skoj under hela dagen ! Efter det åkte vi till örgryte (?) och fixade i ordning oss, åt och vilade 2 sekunder....Åkte in till stan och träffade Emma och åkte/gick till Karisma..När vi kom fram insåg jag att mitt leg inte var i väskan där det SKULLE ha varit men efter att jag visat 4 andra kort var vakten så snäll och släppte in mig...Firade ju ändå födelsedag :)
Söndagen bestog utav att vakna upp med huvudvärk, åka in till C och missade tåg och bestämde ist för att åka hem med Johanna och hennes mamma.. Och nu är jag hemma igen..Imon är det muntliga svenska nationella och jag känner att jag vill spy på det! Så sjukt tråkigt..!

Nu är det bara 21 skoldagar kvar tills jag slipper allt och går ut !



Puss & Kram

You dont have to go!

Glömde änna skriva att jag har sökt jobb för några veckor sen..Sommarjobb på Body shop i stan! :D älskar verkligen Body Shop, dessutom sökte jag till Body shop i Oslo eftersom jag hade planerat att åka till Norge i höst och kanske blir det till och med tidigare än jag räknat med! Så himla gött och roligt om allt detta skulle hända nu! Nu är det dags för lite fransk pop, haha ja det är faktiskt sant! Pony Pony run run är det som spelas på datan just nu, Oui biensûr c´est fantastique!




Puss & Kram ännu en gång

Sommaren i city 2010

Så möts vi häär igen ♪ ♫


Har varit hemma nu i ca 30 minuter sen jag kom hem från skolan. Hade ju nationella idag...Hahha jaa asså...Haha jag skrev ju flest sidor utav alla dom som jag pratade med.. Tror min lärare kommer att vara jätteglad över att sitta på lördagskvällen och läsa min "bok". Efter 4 timmar hade jag skrivit ihop 8 kladdpappers blad och 14 riktiga sidor av det som man skulle lämna in, 14 sidor!! Harre.!  Under hela tiden hade jag så jälka ont i handen, skakade loss den tusentals gånger men det hjälpte bara i 10 sekunder sen gjorde den ont igen, försökte göra handmassage xD också för att få liv i den igen. Under hela tiden tänkte jag på CTD´s - Cumultatve Trauma Disorder´s, som är en handsjukdom som man får om man inte lyssnar på kroppen utan fortsätter att arbeta trots att handen känns som den ska lossna...Hahah det skulle inte förvåna mig om jag får det efter allt detta

Har köpt en sån där sten så nu ska jag försöka få rent mina skor! Hoppas det funkar

Skippar dansen eftersom jag nästan inte hann hem innan jag ens skulle gå iväg igen..hoppas hon har förståelse för det. Har ju ändå haft ett 4 timmars prov. I´m only human











Puss & Kram

Don´t promise me forever just love me day by day

Halloj :)

Idag har det vart en ganska bra dag. Hade sovmorgon till 12.30 och hade då massage..Sen kunde jag inte gömma mig för ännu en matte b lektion, fick reda på mitt provresultat och ja...haha det gick ju EXAKT som förra gången! Jag börjar se ett mönster..
Dessutom har jag idag blivit diplomerad manikyrist!! Stog på anslagstavlan och det var bara 11st utav ca 30-40 st som klarade det! Nu är det bara att vänta på massagediplomet så är jag fit-for-fight för Norge ;)

Imon är det Svenska B Nationella som ska göras...packar pepsi, banan, kakor, macka......vad mer kan man behöva?  eller ja...man näe, hur mkt kan jag behöva?

Väntar på att potatisen ska grillas klart i ugnen...väldans vad tid det ska ta, Jag är hungrig! (igen)

Har dessutom deltagit i en tävling..Slaget om dessa häftiga brillor :



Så hoppas med mig nu gött folk!





Och här har vi den fina lappen som satt på anslagstavlan!


Puss & Kram

Den norska sidan av mig kallar



Puss & Kram

You dont really care for music, do you?

Blev skjuten i skolan idag!! Jag skojar inte..på riktigt blev jag skjuten. Aja i era huvuden kanske det låter annorlunda men jag tog hål i örat idag, eller ja, inte jag själv utan namntvillingen Nathalie tog hålet som blev riktigt bra! :) Tack än en gång!

Hade sovmorgon idag - så himla gött att ha sovis ibland! Har ju aldrig det annars. Trodde jag skulle få göra muntliga engelska nationella men nähädå inte alls. Hatar och verkligen hatar min engelska lärare för varje dag som går. Ska tydligen få göra det någon gång innan studenten såklart men hon sa inte när var eller hur. USCH!!

Dagen slutade med att pappa ringde och frågade om han skulle skjutsa hem mig då han ändå redan var inne i stan. Åkte till C som vanligt och väntade sen på han och åkte bil hem :) Uppskattar verkligen bilen och vill tacka den som uppfann bilen xD så gött att slippa uschiga bussen som tar hundra år och/eller tåget som också tar ett tag.

Imon är det massage igen och sen mattelektion..Men detta börjar la änna gå bra nu tycker jag..Än iaf

Ha det !


Puss & Kram


Du bort mina bekymmer suddar

Hemma äntligen! Så tråkiga dagar i skolan så jag vet inte vad. Fick vänta i ca 2 timmar på att mattelektionen skulle börja och han läraren snackar ju nästan hela lektionen och sen ska man räkna ca 10 sidor i veckan..Good luck Nathalie säger jag då. Glömde lämna in rapport helvetet idag igen..!

Idag är det 25 dagar kvar tills jag kan stå i vit blommig klänning och ha tagit studenten, så himla gött 

Imon börjar vi 10.30 med samhäll sen blir det salong och sen engelska b nationella..Måste dessutom läsa alla texter och sen läsa om dom igen och disskutera dom innan fredag! Undrar hur jag ska hinna med det

Nä fy vad denna dagen och veckan är tråkig. Det jag ser fram emot nu är på lördag då Johanna fyller år!! Party! 

Nu får det allt ta och bli sommar ! Jag vill ha sommar och stekande sol! Just nu längtar jag mest av allt till sena sommarkvällar!  ♥







Puss & Kram

En redig knockout

Är i skolan nu och har precis fått reda på att jag har Nationellaproven i engelska B idag..muntligt.. jaaaaa! haha näää fy, hur kunde jag missa detta?

Ett religioonsprov avklarat och nu har jag håltimma (vem är förvånad?) tills 12.40 då jag har redovisning i hnto..tråkig tråkig dag i skolan. Dessutom Nationella i svenska B på fredag.

En ljuspunkt idag är att skolen skiner och det är blå himmel ute :) Man får vara glad för det man får.

Helgen spenderades såklart hos Johanna som ni redan vet.. :) Även om vi inte kunde gå på grillkvällen så hade vi redigt kul..! Toppen!  Råkade såklart gå ner i en lerpöl när vi var ute med hundarna så mina vita skor var inte längre så vita. Jag sänkte ner dom i ett bad av vatten och ta-bort medel och sen skrubbade Johanna dom.. MEN sen så var det lite kvar, så när jag kom hem dränkte jag dom i klorinbad 2 ggr och sen hällde jag klorin direkt på skorna...Det funkade inte..Alla fläckar som förut var gråa blev nu beigea så nu ser skorna inte så fina ut iaf. Tråkigt! Men sen tipsade Kallin mig nyss om en sten från dinsko som tydligen ska vara bra. Får testa att köpa den ngn dag.

Jag är hungrig!

Puss & Kram 

Jag har ännu en gång insett mina begränsningar

Ni får ursäkta att det ser ut som fmafjisaeoj iafnwe'å¨24+1 !! men jag kan inte göra mer just nu och jag ger helt enkelt upp ännu en gång med mitt försök att ändra designen

nej inte skola igen

Hallå där köp blåbär, hallå där en gång till köp rutten sill...


Varför skulle jag vilja ha rutten sill?? kanske kan det bli en ny hit för att spicea upp midsommarafton !

Skola imon som vanligt och prov plus redovisning....suck !! jag vill inte


Puss & Kram


I have so much more to say

Sitter hos Johanna nu, hon själv är i skolan medans jag är ledig idag...tanken var att jag skulle göra klart min tenta och rapport som ska vara inne idag, men datan blockar mina word dokument så jag kan se dom men inte skriva ngt i dem.. hmm... datan gillar inte mig :/ dessutom är jag redigt förvånad över hur mkt jag fattar av denna datan-den är på tyska! :P hahaha jag är riktigt skillad på tyska! :D wohoo..! än har jag inte lyckats förstöra ngt eller så...

Hundhämtning blir det senare idag eftersom johannas mamma inte kan flyga hem ...missar grillkvällen..synd

men vi får hitta på ngt här hemma ist..!


Nu ska jag fortsätta leka tysk datatekniker och försöka få det att fungera..kan jag få ett rungande lycka till??

Puss & Kram


If one thing goes wrong, the whole day goes wrong

Denna dagen är bara för konstig för att vara sann...

Allt började med att jag hade sovmorgon, fint väder, bra hårdag och allt gick som smort. Ska ju sova över hos Johanna ♥ nu ett par dagar så jag hade min gigantiska väska med mig och min vanliga. Jag släpar mig ner till stationen när allt börjar...

"Tåget som skulle ha avgått 9.45 är inställt och resenärer hänvisas till tåger 10.45" Ofta att jag står och väntar i 1 timme! NEJ! Så jag fick gå till bussen och vänta i 20 minuter tills den kom. Fick dessutom ringa Louice och säga att jag kommer att missa lektionen som var viktig att komma på för det var ngn undersökning...Lyckat..
Sen när jag satt på bussen ser jag att mitt batteri i mobilen snart är slut och vad har jag INTE tagit med mig? Jo, min mobilladdare...SUCK! så jag fick stänga av musiken för att spara på batteriet. När jag nästan är framme vid C så ringer det ngt 031 nummer..Undrade vem det kunde vara och svarade i telefonen.. Då var det från the body shop på C som ringde och ville träffa mig angående jobb.. Så jäkla kul tänkte jag och jag gick dit direkt när jag kom till C..Jag var ju ändå försenad till skolan.. Pratade med henne och sa att hon skulle höra av sig :) Nu vänder det tänkte jag. Men nähädå.. inte alls. När jag sätter mig på spårvagnen för att spara nummret så ska jag gå in på den dära logg grejen, då kmr jag inte in och mobilen cp:ar sig..Stänger av den och hoppas på att det ska lösa mina bekymmer. Men nähädå igen..inte alls mobilen blev ännu värre och nu har jag inga kontakter kvar eller meddelanden. Den har tappat allt minne! Helt jävla sjukt..!

Dessutom var det en himla massa andra saker som gick snett men orkar inte skriva mer..Nu är det förbannade mattelektionen som väntar...

:'(


Puss & Kram


Seasons in the sun

Hemma! Nu är jag hemma efter att ha varit i stan och lämnat mitt cv och åkte ju sen som sagt till skolan för o ha engelska lektion...Var inte så farligt som det brukar vara men det kanske är för att jag var ledig resten av dan ^^ haha ja det är nog därför ..! 

Åkte vagnen med Kallin ♥, gick till pressbyrån för o köpa glass i det fina vädret, åkte tåg med henne sen också :) Tågbuddy

Nu ska jag försöka fortsätta på pa rapporten och hemtentan, usch usch vill verkligen inte det och jag hoppas inte att rapporten går på svenska betyget för jag orkar inte göra en mvg rapport nu och har inte tid till det heller.. Någon som vet om det gör det ?
Imorn är det Torsdag och då väntar massagekunder i skolan, inget jag ser fram emot heller, haha är såååå anti skolan nuförtiden men det är bra att man har så fina och underbara vänner ♥ annars hade det inte gått..







Puss & Kram

If we ever meet again

Ta fram passen nu tjejer, nu åker vi över gränserna!

Manikyrprov hela dan idag men jag tror det gick bra..svarade på alla frågor iaf.. och på det praktiska krossade annica mina drömmar om att bli Makeup artist...! Tydligen så finns det inga jobb i Sverige och utomlands kan det vara liiite lättare men då måste man utbilda sig till riktig proffs make up artist och det gör man bara i London och Usa, och London var tydligen snäppet bättre.. Så ja...nu är det London som väntar för mig efter att jag har jobbat i 1 år :) hoppas att det går vägen bara.. Dessutom skulle det vara bra om jag läste KY hudterapeut men ja vill inte jobba som hudterapeut så frågan är om jag vill lägga 2 år på en utbildning som jag inte ens vill jobba med bara för att det är bra att ha och att det är bra att "falla tillbaka på något".. Jaja vi får se


Fick skjuts hem av pappa som var i stan när jag hade kommit till C så det blev bilen hem.. :) tummen upp till det

Imon är jag ledig på förmiddagen och min lektion börjar 15.40, så jag ska åka in till stan först och lämna mina cv:n till några butiker :)

Solig dag i dag också ! Solade i skolan när vi som vanligt hade håltimma i 2.5 timmar eller ngt sånt..! Blev lite brun iaf, alltid något att vara glad över :)


Puss & Kram

I will love you monday

Händelserik dag idag när Idol juryn kom till skolan på ny musik linjen och tydligen så fick dom tag på en som gick vidare ! Grattis

Vill du ha en nöt?

Idag har det varit strålande sol och fin fint väder ! :) Synd då bara att man sitter fast i en skola med mega håltimmar som inte ger sig.. ikväll måste jag plugga så in i bängen på manikyrprovet imon...både praktiskt och teoretiskt - Dagen D

På Onsdag ska jag skippa första 40 minuters lektionen för sen har jag nämnligen 6.5 timmars håltimma! :O det tänker jag då inte ställa upp på, utan åker in till engelska lektionen...som för övrigt är en jäkla tråkig lektion

Manikyren är just nu my Everest






Puss & Kram

I´ll never be the same

kom hem vid 00.40 igår efter klassfesten på Sticky och gick o la mig direkt...

...Vaknade upp av strålande sol och blå himmel! wohoo..! äntligen är våren här

Satte mig och pluggade manikyr på balkongen med stekande sol och hade det skönt :) Snart ska jag ta bussen iväg till dansen.. blir nog inte så många som kmr idag.. datorn dundrar med musik utav timbaland ft. kate perry - if we ever meet again och en låt som nu har fastat på hjärnan som ett litet äckligt tuggumi under skon; i will love you monday - Aura D ngnting

idag är jag också 1 steg närmare studenten ! :) men den jäkla körkortsteorin sitter och skrattar  mig i ansiktet när jag gång på gång failar på testet på datan... aaachhh suck -.-'










Puss & Kram


I still believe

Hahaha

Sitter och pratar med Alex (Nathalie A) på fb när hon plötsligt blir sugen på ngt:

Nathalie A  

jag vill ha glass, maränger å godis.. allt vi har hemma e salta chips :(:(

Nathalie C

åhh. men det åt jag lite förut (A)

asså chips....men ja...du får låtsas som att det är maränger

Nathalie A

haha

ofta

sött mot sallt.. de enda de har gemensamt e att de e någorluna crispigt

Nathalie C

ja men det är alltid ngt

häll lite socker på xD

smarrigt ;);) hahaahha

Nathalie A

eeuuuuh...

aldrig i mitt liv att jag gör de

urk

Nathalie C

dipp

hahha :D:D

Nathalie A

fy nathalie.. du vanhedrar marängens söta oskyldiga historia

haha




Hahah^^ ibland tror jag att hon älskar att ha mig som vän






Puss & Kram


Lät du henne komma närmare?

Har precis kommit hem från tandläkaren och gissa vad.......det gick faktiskt riktigt bra! Allt var bra så ja...inget o oroa sig för här inte ! GREAT

Har dessuom varit och lämnat boken på biblioteket så nu är jag av med det tröket..Nu ska jag bara ta tag i manikyren och hemtentan suck -.-' sedan bär det av till pappa och äta lunch och städa det ***** akvariet som jag så gärna skulle vilja slänga ngnstans

Som ni ser så lyssnar jag på Melissa Horn idag, men såklart bangar jag inte de 5 britterna

Fick dessutom mina kläder från H&M igår :D linnet var aningen för kort men satt bra och tröjan var aningen för stor men det går nog bra när man tvättat den :)




Ha de bra

Ps. Tack Hannis för att du höll mig i handen (mentalt) ^^ ♥ ds.

Puss & Kram

I lern in this way

Ja alla har vi våra inlärningstekniker..men jag har då en som man inte ens ser vad det står...en bild säger mer än tusen ord heter det :











Puss & Kram

Backstreet


Idag går jag ner till biblioteket och lämnar tillbaka boken! Halleluja , men bara för att ja sen ska ta bussen till Kungälv och hämta mitt kompendie ^^ Sedan åker ja hem med mamma

Dagen kommer idag bestå av plugg men efter att ja kollat färdigt på filmen ps. I love you ♥

Så himla fin film :) Tillochmed så att jag gråter en skvätt
Var i stan i  går med Ida och Alex.. Shoppade lite grejer tillsammans och jag hittade en klänning som ja ska ha på studentfesten och som ja kan ha i sommar :) Har kommit att gilla hål-i-ryggen-klänningar !








Puss & Kram ♥

I´ve never seen one like that before

Jahopp ny dag....Fick ett telefonsamtal av mamma för ngn timma sedan om att hon inte skulle komma hem förrens imon eftersom mormor som precis har brutit handleden har nu brutit benet!! Herregud ! Här kommer en människa som aldrig har brutit ngt och så helt plötligt bryter 2 saker inom loppet av några veckor..stackarn :/

Idag hade jag tänkt att dammsuga lägenheten men efersom mamma inte kommer hem idag så kan jag spara det till imon..Men idag får jag nog göra ett teoritest på datan..Suck..jag hatar dom frågorna, kuggfrågor hit och dit, dåliga bilder som man ska försöka tyda...Nä ja önska att min hjärna hade ett minne som tusan!! 

Ikväll blir det middag hos pappa, fast det är ju inte förrens ikväll det..

Har precis tittat på "How I met your mother" och nu är det "Scrubs" ..Så himla härligt att bara vara hemma och slappa! :D Men snart är det tillbaka till verkligheten då jag måste ägna mitt påsklov till att plugga...Igår kom jag på att min PA-rapport finns i skoldatan och att jag har glömt att skicka den på mejlen så nu kan jag inte göra den som jag hade tänkt..Vet inte om jag ska jubla för att jag nu har ett mindre problem och en mindre sak att plugga på eller att jag faktiskt glömde skicka den och nu måste jag göra den på rekord tid när jag kommer tillbaka till skolan den 12, hm...

Ska lyssna på musik som vanligt och idag är det Lady Gaga med Monster som står först på tur..Kanske är det så att man känner igen sig i vissa låtar...

Önskar att det var sommar! (Som vanligt) kommer tråka ut alla med att skriva/säga det tills det verkligen är sommar och jag slipper skolan

Ha det bra!




Puss & Kram 

Day after day time pass away

Påskaftonen börjades med att gå över till huset och ta in posten..Efter det var det frukost som stog på lur och väntade och nu sitter jag här framför datorn och lyssnar på Westlife...Idag igen...NU är jag officielt en liten nörd ^^ Men det gillar vi allt !

Idag ska jag inte göra ngt speciellt tror jag..borde gå till biblioteket och lämna tillbaka engelska boken som dessutom är försenad..ooops..men ja orkar bara inte GÅ ner..! går ju hela dagarna annars så nej..inte idag.

Ikväll ska jag la kolla på Körslaget..fast just nu har jag ingen lust att göra det men det kanske går över sen.. Jag kanske skulle ta och baka ngt idag? hm..Ja kanske det..får se sen
Nu tog låten slut..får byta

Solen skiner och himelen är blå..det är nästan en helt perfekt start på dagen

Jag längtar fortfarande till sommaren och tills jag tar studenten och slipper skolan!

,



Puss & Kram


Fear no darkness promised child

Vill så gärna ha sommar nu! :)

sitter och väntar på att klockan ska bli 20.00 då talang börjar och i ngt avsnitt ska mina kära vänners naturkunskaps lärare vara med i. Där ser man.

Pratar med ida som kommit hem från Danmarksbåten, sminkade folk där me Louice..Tydligen så sminkade de "de rätta personerna" och nu ska dom bli rekommenderade för ngn chef på max factor..

Vissa har det bra

Nä jag hoppas att min lycka dyker upp ögonaböj! Tiden börjar änna rinna ut nu..














Puss & Kram

I know the story....I´ve seen the pictures...

Har fått VILL HA - begär! Ge mig!! ^^

 


Och en annan klänning som jag inte kan få tag på bilden på....men också svart men med hel rygg förutom längst upp :)

Dessa ska upp på min prioriteringslista - Next!


Puss & Kram


I cant just get you of my mind

Just nu beter jag mig som en lite "streber" när jag lyssnar på Westlife och sjunger med som en tok! Men vi gillart :D♥

Idag 12.00 åker min kära Johanna iväg till la belle Suisse, kommer sakna henne som jag alltid gör :)

Sedan idag ska jag bara slappa slappa och slappa...under lovet måste jag plugga en massa men idag = icke sa nicke...idag ska jag njuta av påsken !
Funderar på om jag ska locka håret och försöka mig på en frisyr jag såg förut ...hm...kan nog bli roligt




westlife.jpg Westlife image by parksta


"Just a smile and the rain is gone..Can hardly believe it"


Puss& Kram

RSS 2.0