Onsdag 110126

Är i sort behov av en egen lägenhet, har registrerat mig på boplats för ett par veckor sedan men i stort sett alla läghenheter som kommer upp är svindyra, ligger i Alingsås eller i backa...nä tack..Har skrivit ett fint mail till en kvinna som troligen har en lägenhet att hyra ut men jag vet inte om det fortfarande är ledig. Känner hur väggarna börjar närma sig och hur jag vill ha ett eget boende att inreda precis som jag vill och kunna leva hur jag vill..Även om jag mest jobbar och kanske inte skulle vara hemma så mkt så är det alltid skönt att ha ngt eget att komma hen till...nära stan och allt.


Ikväll blir det träning och imorgon ska jag göra fransförlängning! Lääängtar så tills imorgon

Dagens negativa punkt är att jag inte alls fått min andra lön idag som jag skulle ha fått!! När kommer den??

Tisdag 110125

Kom hem igår efter en jobbhelg och sov över hos bror, satt och vilade och myste hela dagen fram tills jag skulle hoppa på bussen in till C och ta tåget hem med Johanna..Nu i veckan har jag (som alltid) lite ärenden att göra, annars ska jag passa på att ta det lugnt och vila upp mig inför nästa helg. Ska hinna med och träna också hade jag tänkt, kanske blir det en liten fika på stan med en vän - vad vet jag..

Jag stormlängtar till våren, är så trött på detta kalla och dimmiga väder, så fort man går ut fryser man....usch

Hade tänkt att göra en fransförlängning idag också, 2 av mina kollegor ska nämnligen dit idag men hon hade inte tid så jag har nu bokat tid på torsdag..hoppas det blir bra! Nästa vecka ska jag dessutom fixa mina naglar så att e blir lite fina, känns inte alls bra att stå och sminka massa folk när man har crappy naglar..ser liksom inte så proffsigt ut, så nu snart ska det blir ändring på det!

Löning idag också - Wohooo! Jag har dock en liten bonus och det är att jag dessutom får lön imorgon också!


Torsdag 110120

Imorgon beger jag mig iväg med jobbet igen till Falun, ska vara en lugn helg så det ska bli skönt..ska hinna med att träna och simma lite på hotellet :) Denna gången tar jag också med mig datan så jag kan mysa till ngn film på kvällen om det hinns med. Idag har jag varit iväg till banken och pratat med dom om att starta eget...säger inte mer än så men jag hoppas och tror att det kommer gå superbra. Sedan åkte jag iväg till söta Angelica som visade mig ett sätt att locka/göra vågor i håret med plattång - som tack sminkade jag henne och hon blev nog allt nöjd tror jag...Ska snart gå och lägga mig då jag ska upp riktigt tidigt och ta den första bussen som går till stationen ch sen den första bussen som går till Gbg.

Onsdag 111901

Fyndade igår på Gina tricot med mamma, en tröja för 49:- ! Cahing! Sen ett par riktigt goa fladderbyxor :) Ikväll ska jag åka iväg och träna - först gymma och sen bodycombat..Förhoppningsvis får jag med mig en liten Johanna från stan när jag sen ska hem ♥

 


Tillbaka hemma igen

Ett tag sen sedan jag skrev, har jobbat och i helgen var jag iväg till Falun. Förlåt alla som bor/kommer därifrån men det är verkligen sveriges tråkigaste stad...dessutom har pizzerian ingen hemkörning - konstigt ;) stackare som bor i skogen och måste sätta sig i bilen...

Åkte upp på fredagen och hade en lugn dag och tränade på kvällen, lördagen och söndagen var stressiga och mer krävande men jag hann med lite träning och ro också..Kom hem till brors lägenhet inatt vid 03:05 och sov tills jag blev väckt av att ngn utanför fönstret borrade i väggen under, försökte trotsa han genom att inte gå upp men tillslut orkade jag inte höra det mer och gick upp - givetvis slutar männsikan att borra...suck

Imorgon är jag ledig och ska fixa lite grejer och sedan träffa söta Angelica på kvällen:)

Söndag 020111

Bra start på nya året - Näe....mamma halkade på isen och bröt armen så jag fick skjutsa in henne till Kungälv och har suttit där med henne sen vid 15 tiden, åkte hem förut eftersom det nu har gått 6 timmar och hon har inte fått komma in till läkaren. Ska snart sätta mig i bilen och åka iväg igen.. Var tvungen att åka hem och dricka ngt varmt då jag själv har halsfluss fast utan feber..Kan knappt svälja någonting och ligger vaken på nätterna - inte att föredra. Inatt gick jag upp flera gånger och tillslut hämtade jag en massa honung på en tallrik och åt upp i hopp om att det skulle mildra halsen, men det gjorde det inte..




Nyårsdagen 010111!

Blev en väldigt lyckad nyår trots allt som hänt under veckan..Först skåla in det nya året med Ida och andra människor, sen iväg till stan där vi skulle ha åkt till Parken men vi hamnade hos Emma och Helena och deras vänner och hade supermysigt!

2011 Here I come!



RSS 2.0