say what?

För idag är min födelsedag!!!

en dag på stranden

Denna bläckfisken är allt lite cool, har tippat rätt till 80% i em 2008 och har hittills gissat 100% rätt i vm 2010, hoppas hoppas hoppas att Tyskland vinner mot Argentina!

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/landslagsfotboll/vm2010/article7387503.ab

Idag: -stads flickan har varit här på besökt
         -stekt på stranden och har bättrat på brännan men dock inte badat, för kallt för det ännu
         -random kille jag inte känner/har sett säger tja till mig o ida, tänker att jag kanske någonsin har mött denna människa och säger snällt hej tillbaka..efter 2 sekunder tänker jag att jag faktiskt aldrig sett människan.
         -gick förbi jc och såg att de hade fotboll på storbildsskärm och ja kika in för o se vad det stog i matchen (paraguay-japan)
          - fikat med glass och kaffe vid hamnen
Har helt enkelt haft det super härligt med kära vännen ida!
        

Puss & Kram

who says

Tjosan

Igår var jag och mamma ute på Marstrand, åt jordgubbar, gick runt, åt lunch och fikade..en riktigt mysig dag :) Sen blev det såklart lite fotboll på kvällen..

Idag kommer Ida hit till mig, ska ner till stranden och sola men just nu ser det inte så lovande ut...en massa moln över hela himlen. Sen tänkte jag att vi skulle gå runt på torget och sätta oss vid bryggorna och kanske ta en glass eller så..kommer att bli så mysigt så.

Dessutom är det bara en dag kvar tills jag blir 19 år..uuuu, vet inte riktigt vad jag ska tycka om det..det är la bra o bli äldre men jag känner att det snart tar emot när man börjar klättra uppåt mot tjugo års åldrarna..aja..thats life

Körkortsteorin går rätt bra och jag fortsätter att kämpa på och nu måste ni hålla tummar och tår i ett tag framöver..Jag vet att dom kommer att bli blåa och att ni kommer att få svårt att göra något annat med händerna men ja, ni vill ju verkligen att jag ska få mitt körkort, inte sant ? ;)


Marstrand


Såhär fint vill jag att det ska bli om några timmar


Puss & Kram


goooaaaal!

Har tittat på fotbollsmatchen mellan Tyskland - England..wohooo!! såååå glad är jag över att Tyskland vann med 4-1 :) hoppas dom går långt.

Snart börjar jag jobba o det ska bli så skönt att få pengar in på kontot igen..dessutom ska det bli redigt roligt o få jobba med de söta tjejerna på tbs :)

"Om jag ser en leende joggare ska jag överväga saken"


Puss & Kram

raida slottskogen - check!

Grillkvällen med PS tjejerna blev av men det var inte många som kom..men jag tyckte det var trevligt och mysigt ändå :) Våran grill eller ja, Elins grill var nog lite för gammal för den gick inte att få någon eld på, hehe..sushi var inte hennes grill men som tur var så hade Emelie och Anna en grill så hon slapp käka fisken rå.
Åkte hem med Kajsa och ja...hur du nu fick ditt körkort undrar jag allt ;) haha nädå du körde så fint så..

Imon ska jag slappa..hann inte riktigt klart idag

Imon drar Elin sitt flyttlass tillbaka till skåneland och kommer inte att bo kvar i gbg längre :( kommer att sakna dig kära vän♥ Men som tur är kommer du ju tillbaka i slutet i Juli och vi kommer ju hälsa på dig där nere..raida skåne! Wohoo




Puss & Kram

..........................

Blir grymt arg på körkortsteorin, tydligen så är motorväg uppdelad i 2 körfält, en i vardera riktning..ööööh näe...har jag  inte kört på..har kört på motorväg med 2 körfält i båda riktningarna.

Har stor stor lust att bränna böckerna och avinstallera testet på datorn så jag slipper se det.


Glad midsommar! Hoppas ingen annan behöver göra dåliga test på datan



Inget konstigt aaaalls...



Happy hour

Med tömda porer är jag hemkommen från Hagabadet med Ida :) Efter att vi fått våra behandlingar, simmat, bastat och duschat hade vi fikamys i Haga..Tack sockertopp för en underbar & supermysig dag♥
Vet inte varför men det är något med mig och kullerstensgator...
Bussresan hem var dock inte lika mysig då det var inställt tåg så bussen var knökad + all trafik som skulle till Tjörn/Orust gjorde så att bussen blev redigt försenad.


Ikväll ska jag försöka se Danmark-Japan och Kamerun-Holland...


Midsommar imon!



Puss & Kram

You´re making me hot hot hot

Har klarat alla fas: a b c och f...great, satt från 9 igår morse till 23 på kvällen och pluggade på datorn..hade tvättid också så jag fick springa lite upp o ner. Haft körlektion idag och det gick bra, hade en ny lärare eftersom de andra är på semester tror jag. haha han va lite rolig..hehe
Det första han sa i "väntrummet" var "finns det någon fransyska här??...............Nathalie ska hon heta" ..Alla tittar fundersamt runt om i rummet och på varandra tills jag ställer mig upp lite skrattandes..han var ju rolig iaf, det är bra det..

Imon ska jag till Hagabadet med Ida, ska få ansiktsbehandling inkl fransfärg (FF ;) för er som fattar)+ bad, bastu och träning efteråt..Sen tar vi en fika på det..mysigt ska vi ha..fick presentkort när jag fyllde 18, förra året :P men hade ingen o gå med innan ida också fick ett presentkort.

Hade det inte blåst så mycket ute nu så hade jag slängt mig på balkongen och tittat på fotboll, men nu blir det bara fotboll ist...England - Slovenien, och ikväll blir det Tyskland - Ghana (20.30 svt 2)





Puss & Kram


off you go

Brum brum...iväg till körskolan för lektion, förhoppningsvis näst sista eller t.o.m sista

bil från scraperian

Lotta på Liseberg





Puss & Kram

The big bang theory

Kanske ska ta o prova detta någon gång...?


unbreakable

Igår var jag och mamma på Media markt och jag köpte en alldeles egen laptop! Känns väldigt skönt att ha det gjort nu, så slipper jag tänka på det sen när jag åker till Norge..

Ska snart ta mig ner till trafikskolan och plugga teori och också prata med dem om uppkörning. Sedan ska jag hemåt och äta lite och sen ta bussen in till stan för att möta Ida och Jenny, ska gå på Lotta på Liseberg.

9 dagar kvar tills jag fyller år....



Puss & Kram


kom så ska vi leva




Oh ja !


Puss & Kram


long before rock n´roll

Man hinner med mycket innan klockan blir 12 om man går upp tidigt. Var nere på torget och fixade en sak, sen gick jag till körskolan gjorde 3 teoriprov som för övrigt var mycket lättare än dom jag har på datan och bara 50 frågor ist för 70..jaja där ser man.., bokade köelektioner och snart så snart kanske jag har kortet.


ikväll ska jag kika på Frankrike - Mexico, 20.30 (vad annars??) Ska nog titta på Argentina - Sydkorea snart..får se..





Puss & Kram

The sound of silence

Ja ni som känner mig vet att jag har funderat på o skaffa en skateboard..Nu när jag sitter och kollar runt på olika sportaffärer verkar det som om man kan köpa bara själva sateboarden utan hjul och sen en hel skateboard..Bara det att när man hittar någon som är hyfsat billig så vet jag inte om det ingår hjul eftersom det inte står. Så....om det finns någon som kan något om skateboards så är ni varmt välkomna att guida mig genom skatedjungeln.



HOLLYWOOD BUBBLEGUM PINK 7,5

ALMOST IN CROWD CHRIS HASLAM 7,5

ALMOST IN CROWD RODNEY MULLEN 7,8

ALMOST IN CROWD LEWIS MARNELL 7,75



Puss & Kram


scream 4 me

Gick upp klockan 7 och halvvägs framme kom jag på att det var imon jag hade bokat tid...suck..

Idag blir det grillning i Eriksberg med gänget..synd att jag missar fotbollen men jag har börjat försöka få in rätt radiokanal så att jag kan lyssna på matchen istället..Jag ska inte missa den..hehe
Vad gör man inte för att följa vm.

Tror att Tyskland, Spanien och Holland kommer att komma bland de bästa. Är dock inte helt 100 på Holland, har inte sett dom spela ännu..






Ska ringa till trafikskolan också och höra om jag kan få boka uppkörning snart.


Satt uppe igår och snackade med Ida om tatueringar. Vi båda vet var vi vill ha den men inte vad det ska stå för ngt. Men nu har jag några förslag..men såklart, jag vet inte om det ens kommer att bli någon utav dessa..:

♦The sound of silence

♦Ljudet av tystnaden

♦Le son du silence

♦Ljudet av ditt hjärta

♦Rien ne peut me arrêter

♦Inget kan stoppa drömmar


Dessutom vet jag inte vilket språk jag ska skriva det på..engelska svenska eller franska



Puss & Kram


15-06-2010

Har kommit hem från personalmöte på C. Så himla roligt det ska bli att börja jobba där, och så underbara kollegor jag kommer få! Lääääängtar så!!

Imorn blir det grillning på eftermiddagen i Eriksberg hos Wendeborn, mys.


"Ordning är bara för idioter, genier behärskar även kaos."


Ska ta och kika på dvdn om Community trade jag fick med hem idag från mötet, för att friska upp minnet.



Can we bring yesterday back around, cause I know how I feel about you now

Blå himmel och sol sol sol, fotbolls vm ( Nya zeeland - Slovakien) inte den bästa matchen men det är en match ändå :)

Sitter här och kollar runt på bilder på olika tatueringar. Ska tatuera mig någon gång men vet inte hur den ska se ut riktigt. Jag vet att jag vill ha den bakom örat, det ska vara en slags text - inte för lång (den ska ju få plats bakom örat) men ändå inte för kort, vet inte om den ska vara på svenska, engelska, franska eller latin. Eller om det ska vara någon slags text som står för min halva franska del och halva svenska del. 


Placeringen ska vara som på denna ungefär







Inspiration














Alejandro Alejandro

Åkte till Uddevalla idag till Nathalie K och hem till henne, sen bar det iväg ner till centrum och till Naillounge där vi gick på VIP-kväll. Nya Shellac som kommit från CND verkar vara asbra men en sak är jag lite sådär på..det håller i 2 veckor, jag är en sån person som vill byta nagellack ca 1-2 ggr i veckan, hehe så det skulle kanske inte funka på mig just nu, men verkligen asbra idé! Och något som jag verkligen verkligen kan rekommendera!

Imorgon ska jag på personalmöte med TBS och det ska bli kul o se hur det är att jobba i en annan sorts butik :)

Grillkväll med PS flickorna på midsommardagen ser jag verkligen framemot, ska bli så kul o träffa alla igen efter alla dessa veckorna utan dom söta.

Kan inte förstå att det snart är midsommar, allt går så fort. Snart fyller jag år och snart är det juli och då börjar jag jobba, sedan är det slut på den månaden och augusti kommer. (Woho!)








Puss & Kram



sixteen








Dagen erbjöd Timo Räisänen på Liseberg, åkte dit med Johanna och mötte upp bror Mattias och några av hans kompisar..Efter det åkte jag och hanna till mcdriven och handlade gott..Imon åker jag upp till Karlstad.



Puss & Kram

give me fire

Ikväll blir det Timo Räisänen på Liseberg med Johanna och bror ♥ :)
Men först ska jag ner till torget och sen börja packa inför den andra roadtripen imon med moster Lena till Karlstad och Maddes student! Dessutom ska jag baka muffins till bilresan.

Igår tog Johanna sitt körkort och GRATTIS ännu en gång! Kan inte säga det nog mycket. GRATTIS GRATTIS!





Puss & Kram

What´s the point




I Juni/Juli ska jag lägga beslag på denna !

Puss & Kram


18 karat gold

Har gjort ännu ett teoritest på datan..men jag fattar inte, man ska ju inte utgöra ett hinder för andra trafikanter, men ändå så ska man STANNA innan man kör på motorvägen om accelerationsfält saknas. Va?! i mina öron låter det absolut inte rätt men tydligen så var det det eftersom jag hade fel på den när jag tog det andra alternativet.


Nä, jag har stoooor lust att boka tid för att skriva provet ist för att sitta här hemma och göra testerna på datan tills jag klarar dom..Tydligen så ska det riktiga provet vara lika svårt som ett vanligt test på datan så ja, jag har ju klarat det 3ggr så jag borde la klara det då.

Gråmulen dag gör det inte bättre


Dont understand


Förstår inte varför folk inte fattar att det inte beror på hundrasen hur den blir utan det är upp till själva ägaren, såklart så beror det ju lite på hur hundrasen har för bakgrund men det är till största delen upp till ägaren..

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7248186.ab


Puss & Kram

en midsommarnattsdröm

Just nu känner jag för att sitta vid havet med vänner och bara ha det gött





Puss & Kram


Chouchou faut te lever et bouger ton fessier

Solen skiner idag

Körkortsteorin går som på räls just nu...(peppar peppar ta i trä), har klarat ännu ett test idag, så nu går jag över till fas B..Gjorde ett b-test också men utan att ha tittat i boken innan och fick 53..inte helt dåligt

Har solat idag med men nu slänger jag in handduken för idag..Det är ju en dag imorgon också och huden kan behöva vila. Det hade varit rätt skoj och börja på Elisabethskolan direkt men nu har jag andra planer och Elisabethskolan får vänta något år tills jag rest runt lite och skaffat cashen som behövs till den.

Idag har min spotify stått ganska tyst, vet inte varför men har inte känt för att ha på så mycket musik idag.

Jag önskar det hade varit varmt i havet så att jag hade kunnat promenera eller cykla ner till stranden och slänga mig i det härliga blåa vattnet.

Nu börjar mina blommor från studenten vara ett minne blott då de vissnar, blomma efter blomma.

Nu börjar Vänner på tv så jag kilar iväg.


"-Can you really fly?!
-Hehe..I´ll teach you..You just think of wonderful things and up you go!
-Sweet!"








(  Ni kan väl aldrig gissa citatet ovan? ;)  )



Puss & Kram


alors..on dit quoi? alors on danse, biensûr




Puss & Kram

You and I you and I

Fick ett sms av Ida♥  i morse som helt plötsligt har blivit sjuk, stackarn :(  Konstigt att man bara blir sjuk helt plötsligt utan större förvarningar..

Idag skiner solen och det är blå blå himmel så jag tänkte slänga mig ut på balkongen så fort solen har kommit över balkongräcket.

Sitter och lyssnar på dansplågor, men kan inte säga att jag blir så plågad av det, nej tvärtom så njuter jag av musiken som klingar så fint ! Kanske kan ni lista ut vilken som spelas just nu....Tänk tänk

Drömde dessutom att Ida var en blandning mellan sig själv och en gammal kompis till mig vars namn ja inte säger, men iaf så kom hon ut ur garderoben och sa att hon var gay..haha ja man kan allt ha roliga drömmar ibland..

Har nästan lärt mig texten till Allez olla olé, inte så lätt o komma ihåg en text på franska när man inte är van och använda det varje dag..Får bli ändring på det, nästa gång pappa ringer så är det bara franska som gäller!

bambadambambadambambadambambadam, C´est le son de l´anné

Blev lite ledsen i ögat när Emma sa att hon skulle ha en slags avskedsfest innan hon åker till England som au-pair..Kan nämnligen inte komma då :/ men jag får säga bye bye till henne innan jag drar mitt pack till Schweiz den 3:e augusti..ska bli redigt roligt måste jag säga, hihi..



För en gångskull fick hon vara längre än mig, måste ju vara lite snäll sådär sista dagen ♥

Det är inte klokt vad jag saknar alla vänner redan! Tur att vi har planerat in 2 träffar åtminstonde..men jag vet redan nu att det kommer en tredje :)


Puss & Kram

RSS 2.0