Shear genius

Precis hemkommen från bilprovningen i Partille(!) Då mamma hade glömt att boka tid här hemma fick jag åka iväg och fixa det. Dock glömde jag av min bokade tid på en annan grej, som jag såklart missade...Great.

Väntar nu på att solen ska komma fram runt hörnet så jag kan gå ut på balkongen och soooola heeela dagen!

MITT I NATTEN

Yep! Då var det slut på söndagen och jag har nästan förstört mina shorts! Tänkte att jag ville ha nitar på dom, så ner på torget och köpte nitar och sen sitta i soffan och pilla i dom i shortsen..Meeeen det är tunnt jeanstyg så när jag väl fått på dom så har tyget gått upp och det är bara en tidsfråga innan dom är sönder och samman, dessutom sitter inte nitarna fast så jättebra (tror jag) även om jag bar böjt ner "flikarna" till max.. Hoppas dom håller!

Imorgon blir en fullspäckad dag - stress! Först in till Johannas utspring från Schillerska, sen hem till stenungsund och gå på intervju på stenungsbaden, tillbaka till götet till studentmottagningen och sedan slutligen hem..kanske att jag hinner med att klippa och slinga mig på morgonen innan allt. Ibland undrar jag varför det inte kan stå en bil på parkeringen till mig - bara sådär..hade varit skönt. Dock får jag låna mammas bil men "bara" fram tills efter intervjun, men det är väldigt snällt av henne. Hade varit sju tusen gånger värre om jag inte hade fått låna!

Sluttjattrat. Godnatt.

Life begins at the end of your comfort zone

Tänker och tänker, funderar och funderar...blir helt slut och vet varken ut eller in efter allt funderande...känner mig helt mållös.

Jeans till shorts



Fick mig ett ryck och gjorde om min blåa Cheap Monday jeans till shorts!


Un jour de ma vie


besvikelsen är stor

Stooor besvikelse när jag fick hem mina läppstift jag beställt från ebay, alla färger var med skimmer i och ingen utav färgerna förutom EN var i den färg som var på färgkartan man valde på...Usch vad besviken jag är! Har googlat fram ett nudefärgat äntligen och funderar på att dra ner på torget innan jag åker iväg sen och skaffa mig ett.

Blake Lively








Back in town

Åkte iväg till Karlstad i måndags och överraskade lite...var super att vara där igen, ett år sedan sist (!) Ikväll ger jag mig iväg till Ljungskile och imorgon sminkar jag Johanna till sin bal! Imogon är det också ETT ÅR sen jag tog studenten(!!) Herre, jag har ändå hunnit med mycket.....nöjd.



Denna lilla pool väcker många minnen;) hahaha


Åker iväg och överraskar en person i morgon..!




ME WANT

VILA Arle Denim Hotpants Denim på Bubbleroom.se

VILA Arle Denim Hotpants Denim på Bubbleroom.se
Vila shorts

MONSTER vs. BEAUTY

Dagen har varit låååång men har lärt mig en hel del..började med att sitta modell åt Diana på makeupstudion, fick 20kg latex i ansiktet - för er som inte vet luktar flytande latex som en blandning mellan sur mjölk och rutten fisk...efter 2,5 timmar var jag klar i sminket och gick vidare till frisörerna som våfflade och tupérade ena sidan av håret och det andra lockade dom....såg alltså ut som en risbuske på ena sidan och som en beauty queen på andra sidan. Klädbyte, korsett, pleather aktiga leggins och ankelboots (kände mig väldigt hor-aktig), sen bar det in till fotografen!
Efter att jag fått kämpa mig av med all latex, dragit bort en hel del hår och bytt om fick jag skynda mig till Elite park avenue hotel där jag var  på ett toppseminarie med en man som är näringsexpert..lärde mig mycket!
Åkte sedan med Karin i bilen till Kungälv där vi av misstag körde rätt in på kungälvs-cruiseningbanan och gaaaaapskrattade när vi insåg att vi kört in på banan och alla som stog och tittade på gamla fina bilar som körde förbi, nu fick se en splitterny Nissan Juke med LR loggan på! Haha


Rookie mistake

När man tänker släcka lampan och sova utan att ha tagit bort sminket, då är man trött

FRIDAY SO TO SPEAK

Upp tidigt i morse, fixa grejer på posten och banken..åkte in till staden och mötte upp Jonna, satte oss på ett fik på linné med en utav hennes vänner. Drog sedan in till centrum och mötte upp Johanna och Ebba och stack efter lite mat iväg till liseberg, knödde oss in med alla andra och såg veronica maggio..
Kl 23:40 är jag äntligen åter i min säng, fast jag blir inte långvarig då jag ska upp 05:20 för att åka in till staden igen och sitta modell åt Diana..ibland är jag fruktansvärt snäll


Addict

Kunde inte hålla emot och föll för frestelsen...om några dagar har jag 5 st nya läppstift i redigt fina färger!
Var inne och tittade på många olika märken och så men plånboken fick sin talan också, så när jag hittade 5 valfria färger för 99:- så tog jag såklart det! Dessutom är NYX helt ok. ( I alla fall deras eyeliners ) Är iaf sjuukt nöjd över mitt köp idag. Wahoo





FRREAKYY


Inte nog med att jag hittar en massa smink jag vill ha så hittar jag dessutom annat också:





LEFLY bracelet


Hemma för dagen

Hemkommen från jobbet! Har spenderat förmiddagen med lydiga goa ungar..Fin fin dag även om jag vaknade upp imorse och helst hade velat sova typ en dag till, imorgon är jag tillbaka på skolan och ska ha hand om ca 20-30 ungar heeeelt ensam i 2 timmar....AAAAAAHHH hade jag nog tänkt om jag inte hade fått ett fint litet samtal av en på jobbet att det då ska vara movie-time! Gööttans. Så idag var det, sång, klassens timme, läsa, rita, leka och pyssla med lera..Imorgon: Rastvakt, lek och filmtajm.

Gött extra jobb man kan ha!

Tillbaka till makten......

Ska snart gå till bussen, jobbar som lärare idag igen..det goaste med att hoppa in som lärare är nog att även om man börjar hemskt tidigt så slutar man riktigt tidigt också...12:40 kan jag gå hem och njuta av dagen!

MAKEUP CRAVINGS PÅ HÖG NIVÅ

Klockan är 23:10, vad jag borde göra är att stänga ner datan och sova eftersom jag ska upp 05:30 imorgon och jobba med 6-7 åringar...Meeeeen jag kan inte slita mig från mina smink begär, JAG VILL HA! Känner mig som ett litet barn i en godisaffär som vrålar, skriker och drar i mammas arm..Har fått dille på läppstift i rosa, nude och neonrosa färger...Farligt när ebay finns sååå nära och lätt tillhands, ebay.com - KLICK! Så är man fast.







När dessutom hylsan är dö-cool kan man inte få något annat än seriösa cravings!


Söndagsmys

Trots att gårdagens utgång slutade tidigt var det riktigt roligt! Sjuukt gott vin dessutom som Emmelies mormor och morfar hade gjort!
Som den ESC nörd jag är satt jag och hoppades stenhårt på Eric men det gick inte riktigt hela vägen...

Ikväll är det hockey som gäller på högsta nivå!! Mannen i huset (jag) sitter perfekt i soffan PRICK 15:30, inte en sekund senare, woohoo!

Ännu en dag i makten

.....som lärare, fick dessutom sluta tidigare. Ikväll har jag en LR visning här hemma för grannarna..ska bli skoj. Får snart besked om hur det blir med sommarjobbet på stenungsbaden..hoppas hoppas!

snabba ändringar

Fick igår styra om planerna för idag, fick hoppa in på skolan/fritidset som lärare(!) har alltså gjort debut som lärare.....för 6 åringar....imorgon fortsätter ändrandet och då jag skulle ha träffat Erika så ska jag nu jobba 8-16 återigen som lärare!

Hängde i Slottskogen med söta Emmelie och andra "gamla" ML kollegor!


Skynda fynda!

Denna vecka och nästa vecka ger jag 15% rabatt på produkter från LR! Dessutom är det 10% på HELA Aloe vera sortimentet och solkrämer!


Balkonghäng med solen



Delta dawn whats that flower you have on

Har precis haft Johanna över och det var såklart det bästa som alltid, filmkväll och vaxning igår och idag kollade vi looken till hennes bal - suupersnyggt! Har gjort manikyr på mamma och snart ska jag sminka henne också, jag själv är hemma ikväll och vilar mig frisk så jag nästa vecka kan gå ut och (förmodligen) parta! Ska dessutom pierca mig nästa vecka också

Mr.saxobeat

Slappdag i sängen är redigt gött! Har dock städat lite så jag har inte bara latat mig.
Funderar på att käka något, står 2 panacotta i kylen från pappa, kanske ska smaka lite ikväll, mumma!

Fick precis veta att jag har en beställning på en herrparfym från mammas kollega, KANON! Ska dessutom sätta upp en lapp i trappen här i huset. Om du känner någon som fyller år så kontakta mig så hittar vi den perfekta presenten, finns något för alla i fina katalogen från LR!

Johanna ska komma hit idag och vi ska ha myyys dock trodde jag hon skulle komma efter sin skolan men nej, hon skulle tydligen träna också och kommer inte förrens vid 18 tiden, trööök


Om jag inte är så svartsjuk men håller dig hårt ändå, om jag är säker på mig själv men aldrig för självgod

Sitter/ligger och slöar i min säng med 5 kuddar som jag roffat åt mig från garderoben. Har aggressioner på tekniken och har haft i ca 1 timma snart, svårt att ta bort irritationen när det fortsätter dampa till sig! Är hemma idag till klockan tre då jag ska in till en revisor och snacka lite banktjöööt, fick sms från fritidset imorse men var tvungen att tacka nej då jag inte vill smitta alla barn med lunginflammation (dock smittas det inte längre men jag är liksom inte fit-for-fight att ta hand om 30 st 6 åringar).

Planerar dessutom för sommar-resan med underbara söta fantastiska Erika♥, den 1a Juni, då drar vi iväg på en sista minuten resa - såå jäklans skönt och superroligt det kommer bli!! De 2 roligaste töserna ska iväg tillsammans, det kan bara bli den mest fantastiska resa som någonsin skådats, wooooop wooooop!

Jag tjötar på och förhoppningsvis kan jag samåka hemåt med mamma från staden idag, gööött! Samtidigt som jag sitter här och myyser i min säng med massa goa mjuka kuddar och i stort sett hela världen framför mig, affärskvinna, många planer på G, jobb hit och dit, snart rullar caschen in utan större ansträngningar......men samtidigt känner jag mig oerhört ensam....bo här i stenungsund är inget att rekommendera, känns förjävligt rent ut sagt att inte ha någon brevid sig, bo tillsammans med...Varje gång jag träffar mina söta vänner känns det mycket bättre, men samtidigt har de sina egna liv och jag, ja jag har ju mitt. men ändå. fruktansvärt jobbigt.



Ända sedan igår har jag inte kunnat ladda upp bilder eller ens klistra in bilder i inläggen och denna bilden var den enda som funkade, så det får tyvärr bara bli denna. Ngn som vet vfr det fuckar sig??

ett gammalt kapitel avslutas och ett nytt blad vänds

Kände att jag hade lite energi idag så jag åkte in till stan och träffade kära Josefine, dock var jag ändå tvungen att åka in till göteborg....Det är nämnligen så att jag inte har velat sagt något innan det är klart men nu har jag slutat på jobbet, sagt upp mig..Japp jag har fått nog av alla sjukdomar jag får hela tiden. Hälsan måste komma först!

Har såklart nya planer på G !

Jag har bestämt mig

detta läppstift ska få pryda mina läppar i sommar! Lady Gaga's samarbete med M.A.C

 Viva Glam Gaga

Självklart inte att förglömma mitt skrikrosa stift som jag också kommer att använda flitigt i sommar men kanske mer på fester ;) No one is left behind!

Maj

Början på Maj och början på mitt tillfrisknande. Har för första dagen känt att jag har lite energi när jag vaknat - fint! På Onsdag ska jag träffa louice och prata lite LR så att jag kommer igång med miljonerna!

Har lunchat med pappa och sitter nu och kollar på missade BB avsnitt.

Äventyr på sjukhuset

Sicken resa jag har gjort under några dagar, har ju lunginflammation sen ca 2 veckor tillbaka men gick inte till läkaren förren några dagar sedan, fick antibiotika för det och åkt hem..Nästa dag känner jag hur mitt hjärta slår oregelbundet och väldigt snabbt, efter någon timma ringer jag min mamma i panik - inom en halvtimma är jag hos grannen och knackar på och ber om att få skjuts ner till läkaren. Väl där gör dom EKG på mig 2 ggr,  tar blodtryck och puls..Efter en timma där åker jag vidare till Kungälvs sjukhus, spenderar 5 timmar där varav 4 timmar uppkopplad till EKG och ligger med sladdar över hela mig och med dropp. Åker hem och är hemma vid 00
00, då känner jag att hjärtklappningen börjar igen..Åker in till sjukhuset igen, får ligga över och under dessa 2 dagar har de gjort EKG på mig 7 ggr. Låg där på sjukhuset och mådde förjävligt och grät i stort sett hela tiden, spendera valborg på ett sjukhus helt ensam med andra sjuka gamla gubbar och gummor. Låg i min säng hela tiden tills mamma kom och hälsade på en stund, på kvällen satt jag och kollade på tv med några tanter.

Idag fick jag åka hem på förmiddagen! Äntligen! dock mår jag fortfarande dåligt och hostar lite då och då men det börjar bli lite bättre. Missade LR grejen med dom i Kungälv idag :( riktigt tråkigt ! Hoppas jag får vara med i gruppen ändå. Karin var så snäll och la en order åt mig igår medans jag låg på sjukhuset. Imorgon får jag se hur jag känner mig men om jag orkar ska jag lyfta luren och ringa chefen.

Hoppas sommaren är lång för jag har inte kunnat vara ute i solen på flera dagar nu när det har varit så fint härligt väder.

Puss och TACK så mycket alla ni som hörde av er när jag låg inne!

RSS 2.0