Hektiska dagar

Var som sagt och jobbade i Halmstad i helgen och sista dagen när vi skulle ta oss dit fick vi bensinstopp, första gången jag var med om det. Men efter att vi stått där ett ganska bra tag kom de andra med en dunk bensin - dock ville bilen inte starta tills någon kom på att vi står i en sluttning och att då även tanken på bilen lutar, så vi hoppade ut ur minibussen och puttade fram den tills den stog plant och vips så startade den. Tänk om man hade kommit på det tidigare..

Kom hem till Std idag och var hemma i 1 timma tills jag skulle åka iväg till nästa jobb, snacka om det hårda livet - men det ger redigt bra utdelning tillslut så jag håller allt ut..Till helgen far jag iväg igen.

Halmstad 101126

Första dagen i Halmstad är avklarad, det är faktiskt en rätt mysig stad förutom att det är übersvårt att hitta ett café, vi hittade ynka 2st och då var den ena Espresso house och det kändes ju inte så orginellt..Förutom att det var SKITkallt både ute och inne i kyrkan som vi hade vår studio i, så gick det bra och det var rätt lugnt.

Satt precis och läste i tidningen om en kvinna som inte visste att hon var gravid och helt plötsligt födde hon när hon satt och mjölkade sin ko..grejen är att jag verkligen inte fattar hur man kan "nonchalera" bort att magen växer på ett annorlunda sätt, att man mår lite illa osv osv..förstår verkligen inte hur det kan missas.

Nästa vecka är mina sista lediga dagar innan jag sen till helgen åker iväg igen och sen börjar jag vara ordinarie på fritidset, kommer jobba som bara den och ser fram emot lönechocken (på ett bra sätt) i Januari :)


Torsdag 101125

packa packa packa....Ikväll åker jag till Göteborg och imorgon åker jag till Halmstad för att jobba igen..Ska trotsa snöstormen utanför och rulla iväg med min rullväska ner till bussen senare..

Förövrigt kan jag rekommendera att kolla in SCB's namngenerator för att se vad ens barn skulle kunna heta..Hanna var här i går och vi knappade in våra namn och fick fram att om vi får en son ska han heta Germund...Njaaaa tveeksamt...däremot om vi får en dotter ska hon heta Filippa, inget favoritnamn hos mig men det är iaf bättre än Germund....stackarn


nytänkande är inte alltid bra

av ingen anledning alls sökte jag på försvarets hudsalva på google och fick upp en radda med sidor, klickade på wikipedia sidan och började läsa, tills jag läser denna raden:

"Genom åren har uppfinningsrikedomen varit stor med andra användningsområden, till exempel som skidvalla, smörjmedel och stekfett."

whaaat? när har det gått så långt att smör eller olja inte räcker för att laga mat?? nej nej jag tar gärna fram min gröna hylsa och börjar stryka pannan med ett tunnt lager HUDsalva när jag steker min oxfilé...dessutom måste ju maten smaka UNDERBART gott efteråt, vem gillar inte talg och vax i maten ?

Nääe folk måste verkligen ha en skruv lös/inte alla hästar i hagen/helt enkelt vara heeeelt bakom flötet som gör sånt..Ok om man provar en liten liten och endaste gång men då vill man ju knappast äta upp maten efteråt. Dessutom borde man få använda rätt mycket salva för att täcka en hel panna och så att maten inte bränner fast..både dyrt och helt panik idiotiskt..

Kanske att man borde kolla vad folk har i sina skafferi innan man blir bjuden på middag nästa gång..

Så om ni känner ett uns av talg eller vax smak i maten nästa gång ni sitter på middag hos någon - make it clear till personen att det är HUDsalva och inte MATsalva..


Nytt jobb?

Smått kul att ams tycker att jag ska bli sjöman för försvarsmakten, haha näe ni, jag har fullt upp!


Måndag 101123

Falunjobbet var TUFFT men roligt - tur att det var bra och roliga människor annars hade det varit lite väl jobbigt..

Jobbade första dagen i 8 timmar nonstop och samma på både lördag och söndag, många skratt och nöjda kunder och resan blev väldigt lyckad. Måste dock säga att dalmål är sjukt roligt att lyssna på när kroppen vill vika sig av smärta och huvudet är totalt utamattat när jag frågar kunden "känns det bra?" efter att sminkat henne och får svaret "lite mascara kanske...?" bra där nathalie. Annars fick jag inga klagomål och blev nöjd med varenda sminkning och blev lite förvånad hur bra jag lyckades med alla dessa sminkningarna. Jag är duktig.

Var hemma vid 3-4 på morgonen idag, sov i Göteborg och tog tåget hem senare på dagen..

Nu ser jag framemot min SISTA lediga helg innan jul - i december börjar jag jobba varje helg och när jag inte jobbar som makeup artist ska jag vara ordinarie på fritidset tills dom har hittat en ny fritidspedagog då en utav dom ska sluta. Inte en enda ledig dag kommer jag att ha förrens på julafton - men pengarna kommer rrruullla in och min plånbok är hungrig - bra kombination. Så om jag inte har skrivit på ett tag om hur allt går med mitt drömjobb så är jag antingen på något utav jobben eller ligger däckad i sängen och försöker hinna med mitt liv.

Försökte mig på att övertala min kusin som är Au-pair i england att gömma sig kvar inne på ikea och känna sig som hemma för en natt, lyckades ganska bra.

Torsdag 101118

Hej mina vänner, nu rullar det på framåt här och idag åker jag med på makeup turnén till Falun, ska bo på hotell, äta hotellfrukost, sminka och äta ute med de andra :) Hoppas det blir lika roligt och glatt som det verkar i mitt huvud. Äntligen känns det som att det böjar på att gå framåt och ju mer jag får jobba desto snabbare kan jag få en egen lägenhet - my own place! Längtar sååååå tills den dagen kommer då jag får inreda PRECIS hur jag vill, leva och göra PRECIS som jag vill och kan.

För övrigt känns det riktigt bra idag :)


Torsdag 101111

Helgen kommer bli en bra helg - Morgondagen med jobb och sen till bror, på lördag bär det av till Ullared med Johanna och Ebba - ROADTRIP, på söndag är det fars dag och pappa kocken bjuder på middag :)




Nästa helg hoppas jag på att jag får jobba på turnén och sminka en massa människor!


Onsdag 101110

Har ätit/druckit Clearly Gone nu i snart 20 dagar - det har hjälpt en del men de flesta säger att det tar 1 månad innan de har sett någon förbättring så jag får väl bara hålla ut. Vet inte vart jag tar vägen i helgen, kanske till ngnstans i Sverige eller kanske till Tyskland - idag blir nog den dagen jag får veta..




Får en chock varje dag jag vaknar nu och det är massvis med snö överallt - tror jag har blivit vuxen för nu börjar jag gilla vintern mindre och mindre..

Måndag 101108


Från träningen


"herregud, ska vi gå??, ja I N ska vi gå"

Nyduschad och nytränad sitter jag nu i soffan med en godispåse..Nu till det det stora äventyret - jag och Ida anmälde oss till Bodycombat träning, ingen av oss hade tidigare gått på det så vi visste inte riktigt vad det var. Men som alla så hade vi en bild utav hur det skulle vara, vi tänkte lite åt boxningshållet med sparkar och PUMPANDE musik - ni vet sån musik som dom släpper en skiva på som brukar heta ngt i stil med Body-power-mega-hits, eller ngt sånt.

Det var PRECIS så, som grädde på moset - pricken över i:et var det en redigt redigt attraktiv tränare. Skrattandes och lite motvilligt gick vi in i salen och började känna att nä va fan har vi gett oss in på.. men med "psykisk svett" tog vi oss i kragen och genomförde det ganska så mördande (för min del) passet och det kändes riktigt bra efteråt.


THIS is what I'm talking about! Tatueringar, slag, sparkar, HOH-HA-UH - fina grejer



Psykisk svett = När du börjar svettas av en psykiskt jobbig situation och känner att du helst skulle vilja ta din vattenflaska och springa ut genom dörren igen.




Jag och Ida är inga mesar, nej nej


Efter passet tog vi oss hemåt och till Willys, handlade godis och lite smått, gick sedan hem och åt några godisbitar i duschen, för er som inte har provat så är det riktigt najs att käka i duschen - nu menar jag inte att stå och käka köttfärsås och spaghetti i duschen med tallrik och allt, NEJ NEJ utan godis eller ngt annat smått&gott. TESTA


Take a look;


Onsdag 101103

Skulle också vilja stå på ett högt berg i en fin klänning och skrika - fatta vad gött


efter regn kommer..........Italien!

Har fått resfeber och vill till Italien!









Jag ligger på en strand, går på fina promenader genom stan, fikar, shoppar......snälla.....väck mig inte. Godnatt


RSS 2.0