kan inte slita blicken

Skönt att vara ledig imon :D men det  blir till att ägna dagen till att sitta på körskolan och göra dom förbannade testen, som dessutom ska göras 3 ggr om! Alltså nio ggr allt som allt..! Fattar inte varför, helt onödigt att göra samma test tre ggr... Aja..Sen ska jag iaf hämta sandalerna som jag hittade på skoaffären idag :) Är ute i god tid, haha nejdå..hittade dom så tänkte jag att varför inte? Hittade några andra skor också men dom får vänta tills Februari-har ju ett körkort som ska betalas också...suck

Såg filmen The proposal förut också..trodde den skulle vara lite bättre men den var rätt bra ändå :) slutet var lite dåligt men så är det med öppna slut-man får helt enkelt göra sig en egen bild.

Nu ser jag på A lot like love på 5:an


Puss o Kram

Peter Pan och Tingeling




Puss o Kram

Nu är det slut på veckan det är dags för fredagsmyyys...!

Efter 2 massager idag är jag äntligen hemma...skippar dansen idag eftersom det känns som om jag ska bryta ihop av utmattning...inte speciellt roligt att gå sammanlagt i 60 minuter till och från praktiken i minusgrader och blåst.
Men nu är jag som sagt äntligen hemma och dessutom har jag målat fönsterlisterna :P var lite irriterad över en sak så jag letade fram målarfärgn, ringde mamma och frågade vart penslarna var någonstans.

Mamma: "Menar du penslarna till vattenfärgerna? eller dina penslar?"
Jag: "Nej, dom man målar på väggarna"
Mamma: "Jaha..dom är i förrådet, vad ska du måla förresten? badrummet?! Hahaha"
Jag: "Det får du se när du kommer hem ^^ Hahaha"





Puss o Kram

Snart är det lördag igen

Idag masserade jag Pernilla :) det gick rätt  bra förutom att jag gick över tiden med 20 min, aja det blir ju bara bättre för den som blir masserad :D Imorgon ska jag massera både Lotta och Yvonne, det ska bli roligt men bara det att man blir så jäkla varm när man står där..! 
Och det blir ju inte bättre utav att man sedan går ner till receptionen där det är som en regnskog... Varmt som in i bängen och fuktigt som havet



9.45-15.00 imorn, sedan dans



Puss o Kram

Rygg, Nacke, Vad, framsida lår, baksida lår....

Sådär ja.. nu ska jag göra helkroppsmassage på personalen som är först till kvarn på Stenungsbaden..ska bli roligt men också lite smått skrämmande...jag hoppas bara att alla tycker det är bra och att ingen har megahöga förväntningar..hm...ska ju dessutom massera massören :P aj aj.. hahah, nä men jag hoppas på att det kommer att gå strålande..! Håll tummarna för mig :)



Lyssnar på Amanda Jenssen - Happyland & Lady Gaga Bad - romance





                              Massage :)




Puss o Kram

Söndag

Pluggade körkortsteori i dag med johanna och sedan gjorde jag ett test på datan...Fas A..fick 58/70 och ett "Grattis, hade detta varit vägverketsprov hade du klarat det!" Ja synd då bara att det inte var det :/


Puss o Kram


Lördag 16.30

Ska åka till Johanna senare ikväll, men nu ska jag äta pizza (hemmagjord :D )och titta på, på spåret..
Idag fick jag ett sms av Timmy som frågade om jag ville vara modell till ngt som han tänker berätta för mig imon... :) Något med rörelse i alla fall, ska bli kul :)


Puss o Kram

TSNT-äntligen fredag

Tänkte att jag skulle börja gå ner till praktiken tidigt imorse så att jag hade god tid på mig = så behöver ja inte stressa som det har blivit dom andra gångerna..så jag tänkte att jag skulle gå tjugo över nio, kvart över tog jag på mig skorna och gick nerför trappan...öppnade dörren, tog 2 steg utåt och då.. med ett PLADASK, föll handlöst på sidan ner i den lilla snöhögen och också busken..

Snöhög tänker du då.. det är ju inte så farligt att ramla i en snöhög.. nä, bara det att denna snöhögen hade frusit och sen var det snö ovanpå så ja.. .det var inte så jätteskönt...det första jag tänkte på när jag låg där var att detta är så typiskt mig..flög upp och borstade argt av mig snön och fortsatte gå ner till praktiken..

När ja kommit en bit ner i backen så kommer jag på att jag har glömt mina skor som ja har på mig nere på spat.. så ja då var det med raska steg att gå upp tillbaka hemmåt och hämta skorna..sedan hade jag ändå bara en kvart på mig, suck.. så ja fick gå med stora steg och hann precis till 9.45..!

Tur i oturen, men ja fick ju stressa som en dåre också. så ja...tur? nja inte direkt..


Imorn blir det praktik igen eftersom jag var ledig i måndags..dock inte så lång dag, 9-14


Puss o Kram

pinsamheterna fortsätter

Var nere på nya vårdcenralen här hemma - läkarhuset..kan ju bara sammanfatta denna pinsamma upplevelsen med att läkaren ja fick var ung och såg rätt bra ut, eller vad säger jag?, han såg bra ut.. nejdå inte alls pinsamt...hade ju förväntat mig en gammalgubbe eller kvinna som det brukar vara.

men hittills har ju mitt liv gått ut på att skämma ut sig så det bara forstätter i samma bana


suck


Puss o Kram

20 Januari

Ännu en dag har gått på praktiken...Idag kommer mammas vänninor på besök så ja kommer nog att få rymma till pappa en stund..Men näst på dagens schema står att gå ner till nya vårdcentralen och ta blodprov.. aj aj aj, det gillar vi inte, nä verkligen inte.

Imorgon är det Torsdag


Puss o Kram


P3 guld galan

Var på P3 guld med Ida ikväll...ja måste säga detsamma som Ida, har ja missat ngt när det kommer till Lars Winnerbäck? Har alltid tyckt han varit himla tråkig.. Var lite små kul när det stog ett gäng på scenen och alla började klappa händerna och ja ba: jaha...undra vem som kommer nu.? Jag hade ju då missat att det var Lars som stog där med sin gitarr.. Jaja, man kan ju inte hålla reda på alla..

Tycker kvällen va lyckad :)

Tack för skjutsen idis <3



Puss o Kram

för att göra en lång historia kort...

Ja då var jag där igen.. Någon som har skämt ut sig?? Jaaag! sträcker handen upp mot skyn..nä gud för o göra en lång  historia kort, jag svimmade pga. den höga luftfuktigheten och värmen som är nere på spat..fick gå hem efter lunch och nu har jag vilat sen dess :)

Imorn börjar jag 11.30 och går till 17.00..


Puss o Kram

Praktik v.3-6

Imorgon börjar som sagt min praktik på Stenungsbadens spa Blue water..är lite skraj bara men hoppas det ska gå bra :)



Puss o Kram

Ledig måndag

Från och med nu v.3-v.6 har vi praktik, ja ska vara på stenungsbadens spa Blue Water. Men idag är jag ledig, så jag tänkte ta tillfället i akt och sminka mig till mitt projektarbete..! :) Igår gjorde jag en sminkning av en älva och det blev rätt bra, fick ta kort med mammas kamera.. önskade bara att ja hade en bättre men aja.. man tager det man haver heter det ju.. Så nu ska ja sätta igång och sminka...

Samtidigt lyssnar jag på John Mayer



Puss o Kram


FBI-Federal bureau of investigation FREEZE!

Ja igår hade ju jag agent/gangster middag hemma hos mig..! Det var redigt kul och väldigt mysigt. Yrrol & Mysteriet på Greveholm fick stå för en del av underhållningen..

Idag har jag grejat med mitt projektarbete, det kommer nog att blir riktigt bra

Här kommer lite bilder från igår, men de bilder på Idas och Alexs kamera har jag inte ännu


Wade Robson


En sann glitterfantast

Jag är en sann glitterfantast! Vet inte varför men glitter är så jäkla fint..! Gjorde en del utav mitt projektarbete idag med Ida.. Jag sminkade 2 sminkningar och nu håller jag på o gör dom lite fina :)
Imon blir det födelsedagsmiddag här hos mig för mig fast ja fyllde ju år för ca: 7 månader sen :P haha. Tyder på att vi har mycket att göra i skolan


Ska bli kul det :)

Blev lite inspirerad av Lisbeth Salander, här är rock bilderna




Vinter bilderna




Puss o Kram

Snart helg

jadå är ju talet imon... usch o fy o blä! men ja tror ändå att det kommer att gå rätt bra :)

Sen väntar en ganska så hektiskt helg...sova över hos bror Mattias på torsdag till fredag, göra projektarbetet med Ida i skolan, möta Johanna och åka tåg hem till henne antagligen efter 4 så att jag kan åka med mitt fritidskort annars får ja fuskåka ännu en gång :P sen på lördag vaknar jag hemma hos Johanna och sen åker vi hem till mig och gör i ordning oss till gangstrar/agenter, lagar mat och sen inväntar vi mina kompisar från skolan :) sen blir det gourmetmiddag ;) fruktsallad och godis/popcorn :D givetvis blir det en massa kort tagna :)








Puss o Kram

Junderbart

På torsdag ska vi hålla ett säljande anförande..hm...roligt? nej inte direkt..

Tänkte att jag skulle börja med en liten sketch om problemet och sen snackar jag om hur jag har lösningen på detta problem :P som då kommer vara att hitta kläder på morgonen. Ja gillar inte tal direkt men det som är bra är att det bara ska vara göran och tos som ska lyssna.. HOPPAS JAG! kommer att kännas lite dumt att bara:
Göran- ja du kan börja när du vill
Jag- Okej, hrm...ÅH NEJ! ja hittar inte vad jag ska ha på mig....!

Från ingenting till att bara ösa ur sig hur bra min vara är :P

Hahah...jaja ja får väl låtsas att det är en audition eller ngt, dessutom var botten nådd idag när det kommer till skolmaten. har t o m bildbevis ^^ men det orkar jag inte lägga upp nu


Puss o Kram

klänning

Igår kväll kikade jag runt på balklännings designer.. jag tror jag ska gå till en skräddare och sy upp en det blir nog bra så...ska bara hitta en design först :P

Tänkte något sånt här kanske.. men är det balaktigt?


När jag ändå var i farten kikade jag på en klänning till studentfesten


Något i stil med denna, kanske...?


Puss o Kram


Aj aj aj

Nu sitter jag här framför datorn efter att jag har överfört pengar till skolan så att ja kan få ett nytt busskort...som många vet är jag nu mästare på att tappa bort busskort och det är nu andra gången...:( totalt har jag betalat   400:- för busskort :( det är INTE roligt, när jag försöker spara pengar till balen, studentfesten, körkortet och resan till Schweiz och Italien..! 

Jag får ta mitt hundrakort


Det svider i plåboken nu



Puss o Kram 

skolan kallar på mig

Ja nu är det ju söndag kväll så nu är det skolan som kallar på en..! Neej ja vill inte tillbaka dit..rädda mig någon

Idag var jag hos Frida i Lysekil och det var jättemysigt :) men dock tillbringades det alltför mycket tid på buss och tåg^^

Natti natti


Puss o Kram

Inappropriate song....?



Älskar vänner :)

Puss o Kram

Svalbard nästa

Ja nu hoppas jag och Ida på att vi ska komma till Svalbard så att vi kan tjäna storkovan ! mohaha :D
Nyfiken på hur det är? 

Medeltemperaturer

Januari -14,1°

Februari -20,7°

Mars -19,0°

April -13,1°

Maj -5,0°

Juni +1,4°

Juli +4,4°

Augusti +2,8°

September -0,5°

Oktober -6,9°

November -10,8°

December -16,3°

Från slutet av april går solen inte ned alls, medan solen inte går upp alls från slutet av oktober. Detta beror på Svalbards nordliga läge.


Hahhaa... klart att vi kommer o klara oss, det är ju bara på med termobrallorna !
Trodde ni nu att detta var allt? haha nejdå kolla bara här:


Årliga antalet solskenstimmar har uppmätts till 945, varav 228 i maj men endast 133 i juni. Nederbörden har uppmätts till 183 mm och består främst av snö som faller även under sommaren.




Nu drar vi!


Projektarbetet



Då var projektarebtet igång och detta är min början på min "Vinter" make up 

Svarta byxor någon?

Var på möte på Baden förut och ja.....nu behöver jag ett par svarta byxor. Jag har ett par som jag hade tänkt skrota men ja funderar på om jag istället kan laga dom och använda dom nu och sedan efter praktiken slänga dem så får jag försöka hitta ett par nya.. hm..

Var sedan på trafikskolan och pluggade teori, första gången fick jag 42 rätt denna gång fick jag 49 rätt. Det går i alla fall i rätt riktning :) nästa gång borde jag få 56 engligt logiken men vem litar på den? :P inte jag i alla fall

Imon ska jag sova ut och bara slappa och vara hemma :)

Lördag ska jag till pappa och äta middag med pappa och bror, ngn dag ska jag till Lysekil till Frida men jag vet inte vilken dag än...


Puss o Kram

SYTYCD

Nä fy vad dom är bra..! sitter och tittar på So You Think You Can Dance nu och jag säger bara aaaaah!
dom är så jäkla grymma

Dessutom namnet Legacy vet inte varför men tycker att det låter redigt coolt :P Får jag en son ska jag överväga det namnet.........Legacy

längtar tills jag får se Billy Bell också, mahaha! detta blir en bra kväll :D





Imorn ska jag upp tidigt för att vara på Stenungsbaden 10.00



 

Det behövs inga ord


Saltis

Nu är jag tillbaka från min och Idas tur till Saltholmen



Riktigt kul var det :)

Puss o Kram

Nu är det måndag igen..

Sitter framför datorn och väntar på att klockan ska bli 9.47 så ja kan gå till bussen..Ska med Ida till Saltholmen om inte så iaf till Göteborg.. Hihi, så ringer hon när jag ska ta på mig jackan och vi bestämemr att ja ska ta en annan buss.. Ingen fara Idis, bara skönt att slappa lite :)

Lyssnar på lite dansband^^ man blir så himla glad när man lyssnar på det.. Nu är det Rolandz med Robert Gustafsson ;)



Puss o Kram


Tyskaland

Längtar så tillbaka till Comenius och Tysklandsresan! Det var så himla roligt o nu vet jag inte om jag någonsin kommer att träffa alla människorna igen.. :/ känns så "sorgligt" på något vis.

Hoppas jag kommer träffa alla igen..!





Puss och Kram

RSS 2.0