Annandag jul

Julafton blev supermysig, dock kunde inte mormor komma så det blev utan henne, men såklart la vi upp mobilen på bordet och pratade på i högtalaren..Fina julklappar fick jag också bl a gymkort, bakböcker och pengar. Denna julen får ändå 5 klappar av mig.

Juldagen var inte så himla lång då jag vaknade vid 13-14 tiden och var rätt seg hela dagen, men sen blev det festplaner, skulle inte ta tåget förrens 20,43 och klockan var runt 17 - och jag var rätt uttråkad och när jag är uttråkad kommer sminket fram, så jag stog och mixade med glitter och stjärnor och tillslut blev det en svart sotning med silverglitter och silverstjärnor i ögonvrån, rosa läppar till det! Mumma! Hoppade på tåget där Johanna satt och väntade på att bli sminkad - Ja, jag sminkade henne på tåget, lite guppigt men det blev allt bra ändå..
Sen mötte vi upp de andra brudarna och drog till Excet där killarna framför oss fick ett nej men vi tjejer fick gå in..Tycker faktiskt synd om killarna när sånt händer när man är ute - jämställt?? Näe..

Och idag blev det ännu en middag hos pappa kocken!


Torsdag 101223

Idag var den första dagen jag kunde gå på stan så jag och mamma åkte iväg till Gbg och julhandlade, mysigt.. Sedan var det julmiddag hos pappa kocken som hade lagat fin fin mat som vanligt..paketöppning och fick det jag ville ha. Imorgon morgon kanske jag och bror ska åka upp till Karlstad och hämta mormor som har blivit förkyld och orkar inte köra bil ner till oss, och det är ingen jul utan mormor - därför ska vi åka och hämta henne :) om hon nu vill..hoppas det! Blir dessutom taxi-nathalie imorgon kväll då ena mostern ska skjutsas hem till stugan..Julafton blir en dag full med resor - som om jag inte fått nog, haha ;)

Känns verkligen inte som att det är julafton imorgon..

Tisdag 101221

Oj oj, vet inte vart jag ska börja....dagarna har rullat på och jag har som vanligt jobbat livet ur mig, idag var min sista dag på fritidset innan jul och börjar igen i Januari. Precis hemkommen från julfest med andra jobbet, sjukt mycket snö på vägen hem, var tvungen att köra i 60km/h på motorvägen. Fick dessutom 2 st julklappar av barnen på fritidset som jag glömde kvar, men ska hämta dom och lite andra grejer här i veckan..

Har NOLL julkänsla i år, har jobbat så mycket att jag inte hunnit fatta att det snart är jul - min hjärna är fortfarande kvar i November..aja, har pyntat lite i rummet med ljusstake och julgranskulor i taket..

Ha det fint alla!

Onsdag 101215

På Fredag bär det av till Halmstad och sista turnén innan jul! sen kan jag se fram mot 2 lediga helger

Imorgon är jag hos barnen på fritidset igen och ska bara vara där 3ggr till innan jag blir vikarie igen, kommer faktiskt sakna de små liven..och såklart kollegorna som är så fina. Får se vart livet tar mig och vad jag bestämmer mig för att göra till nästa år..Förjoppningsvis klättrar jag på stegen mot mina drömmar och egen lägenhet, kollade precis upp min "dröm"bil - Mini cooper på blocket, runt 150 000-200 000:- kostar en helt ny sådan..DEN ska jag ha! Så fin fin bil med finesser, panorama fönster, übercool interiör, liten och praktisk - en stencool bil för mig, tack!





--


Måndag 101213-Lucia

Galen helg med underbara människor, disney och julskivor i 10 timmar på vägen upp och detsamma på vägen ner! Jobbat som bara den under hela helgen kom hem idag vid 9,30 i std, äta några mackor, duscha och vila 2 sekunder - sen iväg till nästa jobb. Fan att jag ens orkar, fast det gör jag ju inte...känner mig helt borta och skulle vilja sova hela dagen och sen kolla på massa filmer...ser framemot julafton = 1a lediga dagen i december, kanske blir ngn dag innan också..


Onsdag 101201

Imorgon bär det av igen med jobbet! Känner mig verkligen som en hard working woman.




1:a December och känner hur julen närmar sig med stormsteg och inga julklappar är inhandlade - bra där, men just nu har jag ingen tid till det så det blir nog att trängas med alla andra desperata människor i affärerna någon dag innan julafton!

RSS 2.0