You are like the sunset behind the mountains

Sitter här precis hemkommen från en frukost + fika hos pappa på hans födelsedag!

Ska snart ha tvättid så då blir det att springa upp och ner i trapporna igen..Körkortsteori får underhålla mig denna soliga dag..Suck..ser inte framemot det men men.. hatar kuggfrågorna som inte står med i boken men som man på ngt sätt ska kunna i alla fall.

Den 8:e kan jag se framemot Timo RäisänenLiseberg med bror och johanna :)
Efter alla studentpresenter kan jag snart köpa mig en efterlängtad laptop!! Äntligen!

Har ännu inte hört av Norge men jag söker glatt vidare. Inget kan stoppa mig

"Though we are far apart, I am by your side"

Frankrikes bidrag i Esc 2010 Allez olla olé är det som får mina dans nerver i kroppen att röra på sig, jag hoppas verkligen den kommer att spelas runt om i stan när man är ute..och speciellt den 3:e Juli !






Puss & Kram


Carried away

Igår sov jag till 12.30 och idag till 11.30.....Nathalie är trött







Puss & Kram

if what we have is worth fighting for

Tjollahopp!

Snart är det dags för min studentmottagning så här 2 dagar efter. Ska snart sätta på mig andra kläder, har hört att mysbyxor och linne inte är så lägligt..

Mina lår gör ont sen studentfesten, Pernilla har blåmärken lite överallt men det är så det ska vara! Annars känner man inte att man har tagit studenten!

Så nu är jag "ledig" fram till den 1:a juli då jag börjar jobba!


Nu får jag ta o svida om...Tjing



Puss & Kram

 

Si tu le parle ‘mmiezzo Americano?

Hemkommen från studenten och sminkningen av Clara..

Tog studenten igår och det var verkligen BÄST! Hade så himla kul med alla tjejerna! Längtar redan tillbaka och skulle vilja göra om studenten ännu en gång..Men tyvärr så blir det inte så, har gett mamma en liten inblick i ESC som den schlagerbög jag är ;)

Måste säga att we no speak americano är en utav mina favorit låtar på dansgolvet, och gissa om den kom igår på festen??! JAPP! Då blev jag allt glad!

Ikväll blir det mys mys hemma, måste bara säga att som den partyqueen jag är så är jag icke bakis idag..nej nej. ingen huvudvärk, inget illamående, bara trött..men vem är inte det efter att man dygnat! Japp det är rätt. Kom på det igår när Jennie sa att det snart inte är länge kvar tills vi dygnat men faktum var att jag gick upp 4.15 på Torsdag morgon och kom i säng 03.30 Fredag kväll. Man får la passa på så länge man är ung och spänstig ;) men det är inget och rekommendera i längden, blir redigt trött och hela dagen igår kändes overklig och för att det hände så mkt saker på en och samma dag kändes det inte som 1 dag..Men nu är det vemodigt att aldrig gå tillbaka, inte för skolans skull utan för alla underbara tjejer jag lärt känna under dessa 3 år. (gick bara tjejer linjen)

Dags att sätta på låten igen då:














Puss & Kram

grannens tv apparat....

Hm..prata om sig själv i tredje person..??

"Hej!

Styrelsen vill nu inför vår och sommar påminna om att det är förbjudet att grilla på balkongen.

Med vänlig hälsning

Styrelsen"


Haha..ja det är la fint.........nä



Puss & Kram


....natten ifrån oss.

"....lata dagar vid poolen, och kanske någon att håla i handen...."

Längtar till sommaren nu så så mycket!

Idag har vi fixat lakanen till flaket och presenterna till lärarna. Stan efteråt med Ida♥ , sedan mötte vi upp Emma och Kajsa. Köpte skor till studentfesten så man kan dansa natten lång och ett armband i mörkgrå/svart färg...kedjor...mums

Ikväll missar man INTE Esc semifinal 1 på svt1 klockan 21.00!!

"i natt är jag din..."

Sitter med spotify som går som på räls..! :)










Puss & Kram

Sharing in everything you do...

Jahopp helgen spenderades hos Johanna♥, med älskvärt tjöt, filmtittande och popcornätande. Idag fick vi äran att dra upp maskrosorna som fanns i gräsmattan - med rötterna förstås. Efter många många timmar gav vi tillslut upp när vi tillsammans fått ihop över 1200 maskrosor, med onda händer som nästan fick sig ett par blåsor sitter jag här nu och har hjälpt hanna att hitta fakta om hur Kina stod när det gäller andra världskriget och sovjetunionens fall. En annan har ju sån tur att man tar studenten på Torsdag och alltså slipper läxor för all framtid! Så jäkla gött

Imon åker jag till Torp och kikar på en massagebänk med pappa som jag har önskar mig i studentpresent nu när man ska bli diplomerad massör :) Sen fortsätter resan med buss till Kampenhof, till Kallin.

Hoppas på lika fint väder som idag






Puss & Kram

Drömmen om dig är sann

°Har pluggat körkortsteori idag samt gjort ett test på datan..som jag förövrigt fick underkänt på eftersom man måste få 70/70! Förstår inte varför, när andra klarar det med 50+ poäng...konstigt..

°Har lyssnat musik, blev dock liiite för mycket lyssnande på Westlife att jag blev rätt deppig, men bytte till "leva livet" så nu är jag glad igen :) 

°Har dessutom knackat igenom en fika på måndag med Nathalie K i storstaden Uddevalla.

°Idag blir det hockey 16.00! Sverige-Danmark, sitter såklart och smsar med Pernilla i vanlig ordning.



Är de inte för söta? Ska försöka leta upp en i buskarna till Nathalie K som så gärna ville ha en




Nu finns det bara en sak jag längtar till förutom studenten  :)


Puss & Kram


I better keep on walking

Dagen startade kl.10.00 med samhällsprov-det sista prov någonsin! Det handlade om politik och det gick rätt bra tror jag :)

Sen åkte jag in till stan med Louice♥ och hämtade ut min mobil som har varit på lagning. Sedan hoppade vi på bussen och åkte hem till henne där vi åt och sen gick vi ut på en promenad..och inte vilken promenad som helst-2.5 timmar var den på! Mysigt värre! :D Åt glass i solskenet även om det inte var den godaste glass jag ätit, men så länge det heter glass är jag tyst och äter.

Promenaden gick såklart i Kungälv: Vikingagatan, västragatan, gamla västragatan, runt om fästningen, tillbaka genom gamla västragatan och västragatan och sen en omväg hemåt igen :) MYS

Så jäklans roligt när jag o lojsan går genom en folkmassa med min arm runt henne...man får ett par konstiga blickar, haha vad tror folk egentligen?? Min vän är hon allt!

25 grader idag och hemskt fuktigt i luften..men jag ska inte säga ngt nu när det äntligen är fint :) Imon blir det att sola och plugga körkortsteori på balkongen.















Puss & Kram

I haven´t met you yet

Bonjour les petites! 

Aujourd´hui j´ai commencé le jour avec un petit déjeuner :) Le soleil brille et maintenent c´est 18 degrés.. Aujourd´hui on est content parce que j´ai retourné Spotify!

Jaja nu ska jag inte skriva mer på franska för idag, det blev lite mycket för min hjärna.. Som sagt är jag idag glad för vi har äntligen fått tillbaka Spotify! Dessutom när jag vaknade idag var det soligt fint väder och 18 grader! Det är så man vill vakna upp.. Nu är det dock molnigt men men ... dom arton graderna håller i sig. Idag måste jag dessutom plugga till politik provet imon.. Det sista provet någonsing för imon innan 00.00 sätts betygen! Så mycket jag har kämpat med prov, uppsatser, inlämningar och examinationer bara för att försöka få mvg, vad gör man inte för betygen?? 

Det finns säker fel i min franska stavning men aja... ;)





Oj oj jag glömde nästan! (hur kan jag?!) Sverige-Schweiz ikväll 20.00 på tv 6! Jag sitter bänkad och smsar med pernilla! Nu måste Sverige slå dom så att jag kan reta mina schweiziska vänner, har redan retat en kanadensare och nu vill jag verkligen att Sve ska slå dom ordentligt! 
 
Puss & Kram

Inget konstigt alls

För att kompensera min dåliga närvaro här på bloggen:



Puss & Kram

This freefall

Galen helg med tysklandsfärja och bal. Balen ägde rum på Palace och med underbara människor blev kvällen genom lyckad! :) 

Är just nu så himla trött efter allt att jag inte orkar skriva mera..

Har lockigt hår nu också..mitt vanliga  

så kan det gå

Tittade på matchen (Sverige-Tjeckien) och smsade med Pernilla under tiden om matchen, orkar dock inte skriva mer om den nu för snart ska jag sova och imon är det upp tidigt och sen åker jag till Tyskland  :)

Puss & Kram


Its friday im in love with

Gårdagen:

Började med en samhällslektion om politik, ska ha sista provet någonsin på onsdag nästa vecka

Elevsalong - Färgade Idas fransar, hon vaxade mina ben som gjorde så otroligt ont! Sedan kom johanna förbi och jag vaxade hennes ben med Emma

Fick reda på betyget i engelska b - jag är rätt nöjd :)

Sen skulle jag träffa mamma i stan så sålänge vandrade jag och Emma♥ runt och sedan åkte vi in till stan. Emma köpte en gay pride flagga som hon velat ha lääänge.. Sen försökte vi hitta ett stort svart blomspänne som jag ska ha i håret på balen, men hittade bara små..Fast en stor hittade jag men den var dyr så jag hoppas på att jag hittar ett spänne i Tyskland..Japp thats right, jag ska åka med mina kära vänner till Deutschland med Kiel båten.. men jag ska egentligen bara vara där på båten för att sminka de andra resenärerna med max factor :) Ska bli jättekul. Sen på lördagen får vi gå i land och det är där som min jakt på blomman börjar..Blir säkert ett stopp på Starbucks då mina kära vänner säkert vill dit. :) Själv har jag bara vart där en gång..Inget speciellt om jag får säga det själv men jaja, med vännerna kan man ha kul var som helst :)

Idag har jag provsminkat mig inför balen..Dock såg jag ut som en polsk hora i början innan allt var klart då jag använde svart och blå som ögonskugga. Men som sagt när allt kom till och efter att jag sotat och suddat ut blev det kanoners! Håret däremot failade lite eftersom jag inte hade spray i så det höll inte men aja..tanken var iaf bra och jag såg på ett ungefär hur det såg ut. Imon kommer klänningen!

Nu blir det kycklingpaj !

Puss & Kram

jump jump jump

Hade våran sista examination i hantverksteknik C idag, därav bilderna under :)


Hittade denna klocka som jag vill ha! Ge mig!  ;)



Puss & Kram

NATURPROJEKT


It takes two baby

Dagens summering: Skrattanfall till tusen!


Ibland är det faktiskt roligt



Från arkivet




Puss & Kram


Tell me why

Aldrig någonsin har jag hatat grannen (ursäkta mig men....gubbjäveln) i lägenheten under!!
Varför och säg mig VARFÖR spelar man symfoni orkesterhögsta volym med start 08.00 på morgonen en SÖNDAG?! Nu har bägaren runnit över och jag har fått nog! Med min ilska i kroppen tog jag ena klackskon och dängde i golvet ett antal gånger....nu funderar jag på att gå ner till jävelns dörr, ställa mig utanför med en cd-spelare med Rammstein på högsta volym

Fy fan vad jag har lust att dänga gubbens huvud mot fasaden



Ursäkta mig för detta men om ni hade varit i min sits så hade ni gjort EXAKT samma sak


Kanske ska tillägga att detta inte är första gången han gör såhär...det är bara nu mitt tålamod har tagit slut, söndagen är min enda vilodag på morgonen!!


Puss & Kram

Stamp on the ground

Efter en tur till både Kungälv och stan har jag hittat en balklänning! (tyvärr) så är den blå men aja...alla har inte samma blåa färg hoppas jag :) Skulle ha handlat en jacka också men den var slut i den färgen jag ville ha, så nu får jag beställa från internet ist..

En vecka kvar till balen, 6 dagar kvar till Tyskland, 12-13 skoldagar kvar, 2 prov och 3-4 inlämningar kvar..SEN tar jag studenen!

Puss & Kram

You don´t really care for music do you?

I Onsdags när jag och Nathalie L skulle gå ut och leta efter vår lärare Olivia, hade fått låna Annicas nycklar för och byta med Olivia.. Kommer vi utanför dörrarna precis innan dom slår igen:

C: "Nej vänta! Nathalie har du kort?!?!"
L: "Nathalie......du håller det i handen och pekar det mot mig, haha"
C: "Hahah hoppsan, aja men då går vi!"


Det är nämnligen så att vi har elektroniska dörrar, så om man inte har kortet med sig så kommer man inte in, anledningen till min lilla "panikchock" över att vi glömt kortet...Kan även tillägga att vi hade make-up lektion = Prov sminka sig själv till natur projektet = vitt fetsmink, glitter, spegelglas i ansiktet.
Men innan dess hade jag ändå raidat TM (textilarna) med det så ja..inget och vara rädd för.

Kul när lärarna på TM får en smärre chock när jag och L knackar på dörren..

*knack knack*

C: "Hej..."
Lärare: "Hej...(tittar ner i papprena, men snabbt upp igen) OJ! Jaha, heeeej!"
C: "Ehm..ni har inte nycklarna till det gråa skåpet i bildsalen?"
Lärare: "Hm...nja..(frågar en annan lärare)...näe men ni kan testa om någon utav dessa funkar.. "
*Läraren langar över en hel BUNT med nycklar à la vaktmästar-nyckelknippa stil*
C: "Ah...Tack så mycket, vi kommer tillbaka snart"

Nu passade inte någon utav de hundratals nycklarna men det löste sig ändå när vi hittade O






Puss & Kram

No you don´t have to do so

Kvällen bjuder på inställda planer då min kropp har sagt ifrån

"När det blir för mycket orkar man bara inte mer"





Puss & Kram

...thats our style...

Som vanligt när jag sitter på bussen till skolan och hem, sitter jag med hörlurarna inpluggade och dagdrömmer..Många gånger har jag tänkt på det här vad man attraheras av av den andra personen. Efter många bussturer har jag kommit fram till att, för mig så är det inte om personen har fina ögon eller brunt/blont hår eller någon sådan detalj..Det jag faller pladask för är charmen och själva helheten. Men om jag ska säga ngn detalj så är det benstrukturen i ansiktet, låter kanske lite konstigt men ja...så är det. Benstruktur. Just nu är Milan Stankovic ett väldigt bra exempel..För er som känner mig så behövs det inga fler ord om honom..Har lite planer för det dessutom..

"Jag har ätit pannkaka" - Japp det har jag gjort :)

Blev lite bitter imorse när jag kollade på vädersidan i GP, tittade ut och ja solen sken och det var 10 grader men näe...10 grader? Skulle inte tro det, gick ut på balkongen och det blåste (som vanligt) sjukt kallt, så några tio grader tror jag inte på att det var. Men bitterheten slog mig när jag kollade på kartan över europa. Runt om Frankrike området var det 20-23 grader..Snälla kan inte någon slänga upp lite värme till oss här uppe?! Det hade nog varit varmare om denna vinden inte hade varit så himla kall..
Aja tillbaka till leende igen :)

Sitter och lyssnar på ESC bidragen, finns fortfarande ingen som slår Serbien enligt mig. Men än har jag inte lyssnat på alla.







Puss & Kram


Opa!

Eftersom jag behövde spegelglas till min sminkning och inte ville ha 7 års olycka frågade jag runt om ngn ville göra det..Japp Ida steg upp och tog tag i det hela :)

Den blev rätt så bra









Puss & Kram


You make my world go around

JA eller NEJ?





Puss & Kram

Nobody

Imorn är det ännu en dag i skolan...Ge mig sommar nu!



 


Puss & Kram

....night sky and shooting stars

Sitter i skolan och har håltimma till ingens förvåning..Ett särskilt tack till Louice som dämpade min "panik" jag hade sen igår, det var tur du sa det du sa till mig :)

Resan till Schweiz-Suisse-Schwitz är nu bokad och planet lyfter med en ganska så rejält flyggrädd Nathalie, den tredje augusti..Det ska bli så kul! Hihi

När jag kommer hem idag är det matteplugg som måste göras :/ Har prov imon på tre kapitel; Andragradsekvationer, Geometri och Funktioner..Inget för mig inte...men men jag har ju klarat mig hittills så det borde nog gå

Imon ska Ida få krossa spegeln åt mig, förbered dig ;)

Puss & Kram

Ovo je balkan




Kollade på inför Eurovision song contest som den lilla schlager nörd om man kan kalla det så jag är. Upptäckte att Serbiens bidrag blev total sågat av juryn, medan jag satt i soffan och tyckte att låten inte alls var så dum. Dessutom så är artisten Milan Stankovic också en stor grej till varför jag tyckte låten va bra. Kan erkänna att den inte hade varit lika bra om inte han sjöng den. En sak som gör att jag inte förstår riktigt är hans pottfrisyr som han hade när han vann i Serbien. Som tur är skippar han den frisyren i vanliga fall.


I wouldn´t kick him out of bed



Hoppas ni förstår mig när ni ser/hör det  ;)

Puss & Kram

RSS 2.0