ligger i sängen och funderar

Känns som en bergochdalbana och jag vet knappt vart jag ska sätta mina fötter. Tänk om allt kunde vara som när man var liten, glad för minsta lilla, inte så mycket krångel med allt. Å andra sidan hade man allt kvar att uppleva..Nä nu får det vara nog! Sikta framåt och tänka på det bästa - bra saker och ting händer ju bra människor....eller?

Tisdag

Var ute med kollegorna igår på rockbaren (?!) absolut inte mitt ställe - första och sista gången jag var där! Åkte hem med Erika ganska så tidigt och åkte hem tidigt i morse, imorgon packar jag väskan för jobbhelgen igen, hoppas på en lugn helg, kan ju alltid hoppas på att folk har tagit slut på sina pengar..
Ska senare i eftermiddag åka in till stan och fixa mina naglar som har växt ut och ser hemska ut.


you can have it all, if you want to

Ligger i sängen nyvaken och njuter av mina sista lediga dagar. Helgen var blandad, både upp och ner men för det mesta var det ännu en bra ledig helg..Vaknade upp förut och såg att jag hade lagt en ögonskuggspalett brevid mig i sängen i sömnen..hmm...betydelse??

Ska bege mig till Erika senare idag och sen ska vi in till Rockbaren och umgås med de andra fina töserna från jobbet! MEN FÖRST - Frukost!


Inspiration

Fin fin kväll igår med Jossan och Linda, det bjöds på våfflor med räkor, lax, löjrom, rödlök och creme fraiche med vin! Låter kanske inte så gott men det var det faktiskt - var lite skeptisk först.

Men nu till något helt annat, till sommaren tänkte jag satsa på ett fuschia färgat läppstift till sommarens partyn - älskar detaljer i smink och läpparna blir den stora mittpunkten i ett ansikte med en annan färg! Tänkte dela med mig av några makeup inspirations bilder:


Svarta läppar


Plommonfärgade läppar


Vita läppar


Mörkröda läppar




Smokey eyes









Surprise

Ska senare idag göra en sotning på mig själv och använda mitt nya glitter från london! Lägger upp bilder på det!


Myys på hotellrummet

Har hittat sommarens bikini! Från Victoria's secret:




Överdelen tillsammans med denna underdel:






It's going to be magical!

Sitter på hotellrummet i sängen, har 1 dag avklarad och 2 kvar. Delar rum med söta Ida och kikar på Big Brother..har varit en ganska lugn dag i dag men imorgon blir det nog fullt upp igen. Längtar sååååå tills jag är hemma i Göteborg igen och denna vecka som kommer är jag LEDIG och dam dam dam FRISK!!!


I think you're nice to me

Solen skiner idag och jag har varit duktig och gått ut en sväng..snart ska jag tvätta igen så jag kan packa väskan för Östersund jobb på torsdag. Var och hämtade ut mina mediciner som var utskrivna och det var ingen rolig historia för min plånbok - 300 (!) kronor fick jag snällt bli av med för att får penicillin och hostmedicin.


The colours of the rainbow shine so bright everytime I look into your eyes

Även fast det inte blev som det var tänkt från början blev gårdagen en sucess! Har idag knarkat piller som en tok; 2 penicillin tabletter, 1 ipren och snart igen 2 penicillin, dessutom ska jag imorgon hämta ut hostmedicinen som är värd guld och gröna skogar nämnligen coccillan etyfin ♥ Äntligen finns det ett slut på hostandet!

Håller tummarna för att jag kan jobba i helgen och träffa de galna kollegorna!


Lämnar sjukstugan imorgon för staden!

Imorgon trotsar jag att jag är sjuk och drar ut!



Denna Nathalie duon ska ut och "göra stan osäker", med början på karisma, sen blir det antagligen till chez till de andra av mina små små vänner. Ja de kommer alla att vara ovanligt små för mig då jag ska ha mina nya kilklackar på mig(!) detta händer inte ofta men jag har bestämt mig en gång för alla att jag ska strunta i om jag blir längre än vakterna som är 2 meter åt alla håll och ha mina snygga skor ändå! Punkt slut! (får se hur länge det håller)

oops i'm gone, play your games with someone else I'm done.

Fortfarande sjuk men det börjar bli bättre nu, kan andas hyfsat bra och jag har inte längre ont i halsen..dock låter jag fortfarande rätt skevt. Sitter i sängen och tittar på Gossip girl som en galning, hehe varvar det med lite musik då och då.

Får se vad dagen har att erbjuda en sjukling!




You think you're cooler than me

Ligger här i sängen och avverkar avsnitt efter avsnitt av Gossip girl..Är fortfarande sjuk och ringde jobbet imorse och sa att jag inte kunde åka med till ösund..Har levt i sängen i stort sett hela dagen förutom när jag var nere på torget och kikade, och små shoppade. Har ingen aning om vad som händer imorgon och eftersom jag alltid brukar åka iväg på morgonen och jobba så känns det gött att dagen är öppen för förslag..Antar att det blir sängen en del imorgon med...kan behövas.


Sängen håller mig gisslan

Sjuuuuk så det skriker om det, har ännu en gång idag blött näsblod och jag är såå trött på det! Sov över hos mys Erika i Götet och låg redan 20:00 DÄCKAD i hennes säng med feber och kunde knappt andas..Har hostat sönder min rygg så jag kan numera inte hålla uppe ryggen när jag hostar utan måste böja mig framåt/neråt och ändå gör det sjuukt ont..Får se hur detta urartar sig imorgon då jag ska vara hemma och kurera mig från allt! Får se hur det går.


live from the hotelroom

Inget jobb för mig idag då jag ligger här i hotellsängen och är sjuk, började blöda näsblod i morse och allt..Hostar som jag vet inte vad och mina magmuskler gör så sjukt ont! Funderar på att gå och hämta yoghurten men jag orkar nog inte, måste gå ca 10 meter, hehe

Hoppas ni andra håller er friska som små nötkärnor!

Fick ett sött sms från Erika och de andra kollegorna i Sundsvall "Hej vännen! hörde att du blivt riktigt kass! Vi hälsar här bortifrån att du är duktig! Krya! Kram"


I´ll be wherever you are

Ännu en dag på jobbet har gått, dagen har varit full av kunder, hosta, snuva och massa vimsigheter...Efter att ha tagit mig igenom nattens hostattacker och ätit frukost fick vi reda på att vi plötsligt bara var 4 MUA och det gjorde att jag som redan är riktigt sjuk inte kunde lägga mig på hotellet utan fick kämpa mig igenom dagen...Surt säger jag bara när jag får stå och vänta på donken i 15 min när min rast var 20 min..Imorgon kommer fler kunder och jag hoppas att jag mår bättre för annars vet jag inte om jag hittas avsvimmad någonstans.

Sitter här nu i hotellsängen och tittar på TV och på datorn, ska bli härligt att få sova, känner hur ögonen blir tröttare och tröttare. Upp igen då imorgon 07:45 och göra mig någorlunda till människa och till jobbet...Om någon nu mot allförmodan skulle åka till Östersund så har Clarion Hotel den bästa personalen och är ett riktigt fräscht och fint hotell! Hightech toaletter med handtag som lyser grönt resp. rött, lampan tänds när man går in, musik från  högtalaren i taket och automatisk vattenkran..Haha är verkligen imponerad av dessa toaletter!

En av dagens jobbigaste saker var en tant (ja jag skriver tant då denna människa var det ruskigaste på länge) som sagt, denna tant var full som bara den att jag fick HÅLLA i HUVUDET med hela näven för att hon inte skulle vingla omkring med huvudet...det är svårt att förklara hur jobbiga sådana här personer är om man inte har stött på samma sak själv men tänk er att försöka sminka en person som vinglar runt och bak och fram med huvudet nonstop, tar tag i sminkbordet så att det nästan välter och lyssnar inte när man säger att man inte kan hänga på bordet då det då rasar ihop..dessutom tyckte hon det var passande att ställa sin ölflaska MITT på sminkbordet bland allt smink - för det verkar ju som en toppen plats att ställa en flaska på?

Aja trots dagens motgångar har jag överlevt och ska nu däcka i sängen som en klubbad säl!

Godnatt!

Bye stenungsund, Hello östersund

Sitter i sängen efter en mysig kväll hos Erika som är så underbar! Bjöds på mat och massa babbel ♥ Imorgon går jag upp tidigt och packar väskan för ännu en jobbhelg i Östersund, min 5e helg där nu och 3 till..Men jag ser iaf fram mot min första lediga helg v.12 och då ska det ut och festas och träffa alla vänner som jag inte har kunnat träffa sedan nyår och innan dess (!)

Lägenheten jag kollade på var riktigt bra på alla sätt och vis förutom han som hyrde ut den som försökte blåsa mig och hyra ut den svart typ....så nu är jag tillbaka på ruta 1 och känner mig som en nål i en höstack på boplats.se, om ngn har en lägehet eller känner ngn som har en att hyra ut i Göteborg så är jag väldigt intresserad!

Run run

Ska snart bege mig till pappa och lasta ur brors saker ur bilen och sen fylla den igen...sen iväg till stan och planering av modeplåtning, men först ska jag försöka ta mig ur myskläderna och göra mig till människa. Har ju lägenheten som jag ska kolla på också, givetvis följer bror med och kollar också. Har jag tur kanske jag hinner med att hälsa på Erika som precis har flyttat !


RSS 2.0