2010

2010 Nä nu fan ska det hända något!



predikat, subjekt, objekt....??

Åkte till stan i dag med Ida och Alex.. fikade tillslut och hade det trevligt :)

Åkte sen bussen hem och vid Hjalmar sätter sig 2 tjejer bakom mig och börjar snacka.. Deras munnar gick i ett kör nonstop ända hem..! Fattar inte varför men dom pratade på om objekt, subjekt, predikat och massa sånt..

Ena tjejen"Nej men kom på en bra mening....ah men typ.......Jag träffade min kompis i hans hus.. Då ska det ju vara hans hus och inte typ mitt eller sitt hus.."
Andra tjejen: "Jaa men precis..! det är ju inte mitt eller sitt hus.....utan hans hus.. och då borde ju hm.....det....eller vänta.... nej men då borde det... ja men då är det hans som är predikat/subjekt (kommer inte ihåg vad det nu va för just då hände det andra gejer i min hjärna)"
I Nathalies hjärna: men snälla, knip igen nu. Vem pratar om subejt och predikat på bussen även om man ska bli svenska lärare eller vad som helst.
De 2 tjejerna: "Eller den här meningen..... eller vänta.... nja... inte så....men denna då..."
I Nathalies hjärna: Snälla skjut mig någon

Sen kom iallafall mamma och hämtade mig på stationen och när vi kom hem hade hon bakat bullar.. Det slutade iallafall bra


Puss o Kram

IKEA drömmar

Sitter här och kollar på IKEA´s hemsida och drömmer och längtar tills jag får inreda min egna lägenhet.. Har redan målat upp en bild i mitt huvud om hur det skulle kunna se ut i olika delar av lägenheten ^^ Hoppas bara jag har tid och pengar som behövs för att förverkliga mina drömmar.

Har varit ute på promenad en stund.. Var ganska så skönt och bara gå omkring. Nu är mamma ute och går så nu är jag ensam hemma för en stund.. Det känns rätt skönt och bara kunna göra vad man vill och så..



Puss o Kram

Mask

Haj haj :)

Nu har ja precis tvättat av mig en ansiktsmask jag fick i julklapp av mamma.. :) Den är redigt bra, så om någon någongång undrar vad för mask man ska lägga sina vantar på så säger jag bara Body shop!










Puss o Kram

Värmlänningar

Hemma igen från Karlstad.. Var där över jul och juldagarna :) Var på mellandagsrea och hittade en t-shirt från Carlings och en väska.

Nu sitter jag och pratar med Ida på msn, om allt och ingenting ^^

Här sitter vi och hoppas på målvakten och ödet, jadu Ida vi håller tummarna nu VÄLDIGT mycket
Imon blir det antagligen fika med moster Lena och mamma :)

Vet inte vad ja ska hitta på på nyår men det löser sig alltid..


Puss o Kram


Sjukling

Sjuk sjuk sjuk.. ja så var det ju då dags att bli förkyld på SÄMSTA tänkabara tillfälle.. Idag har jag 2 st dansföreställningar, kommer inte va hemma förrens 22.00 och imorn har jag ett redigt stor massage prov på 3 timmar..! På söndag, måndag och tisdag ska jag dessutom jobba.. Jag vill så gärna jobba för det är så kul men jag vill ju inte smitta ner alla kunder.. Får se hur det går med det. Just det ja! Köpa julklappar på lördag och gå  på jul på Liseberg på lördag kväll med! :D

Det går åt redigt mkt papper när man är förkyld, fyller snart hela papperskorgen


Hoppas ni andra håller er friska

Bussar...? Nej nej nej

Åh nu har jag äntligen kommit hem efter jobbet ! :) men det var inte jobbet som var det jobbiga^^ Nej nej, utan att man måste gå 10 minuter till bussen och sen vänta 20-25 minuter på bussen, när man kommer fram till stationen går det ingen lokalbuss upp så man får gå ca: 10minuter till.. Åh vad jag älskar att inte ha bil! (NEJNEJNEJ)

Längtar som bara den tills jag får mitt körkort! Men vägen är lång och jag har alltid en massa andra skolarbeten/prov/läxor att göra.. Jag blir aldrig ledig från detta!


Den 28 Maj säger jag HEJ DÅ till allt som har med skola och göra..!

Nä nu ska jag fortsätta kolla på Torkel i knipa :) Älskar den filmen :D

Ha de bra, puss och krami

Frustrerad

Blir så himla frustrerad när jag inte fattar någonting på matte lektionen! blev så arg på mig själv idag, att jag tidigare från lektionen....


usch vad jag INTE gillar matte



...... E non ti arrendere

Hemma

Nu är jag hemma igen efter en helg hos Johanna :) <3 Var hundvakt i fredags efter skolan och stannade kvar tills idag (måndag) :)

Idag ska jag mejla min engelska till läraren och så ska jag ringa trafikskolan och se om jag kan komma ner imon och plugga teori på datan.. Har inte ens börjat med teorin^^ Nej Nathalie, ta dig i kragen! Jag vill ha körkort men jag har inte tid eller ork till att plugga nedrans teori hela tiden.. Aja.. hoppas jag kan mycket av mig själv :P

Man kan ju alltid hoppas! :D

Baci e abbracci !



Destra - Sinistra

Hemma igen från Tyskland och längtar tillbaka! men inte till maten.. usch usch.. inte äta något.....PANG€ allt på samma gång.
Kom hem igår och idag åkte jag till lojsan och vi pluggade italienska eftersom vi ska ner dit snart :D till de italienska kompisarna vi träffade :) sen pluggade vi lite matte och förstod hur myckt vi låg efter.. men men det löser sig

Nu ser vi på efterlyst och försöker förstå kryptiska meddelanden på msn ^^

Buonasera

RSS 2.0