I do I do I do...plingar i mina högtalare

Så var det dags igen att bege sig ut o leta praktikplats.. :/ Har gjort en lista över alla de platser jag har varit hos.. vill ni se? det får ni  iaf ^^

Monki
Body shop i Nordstan
Body shop på Centralen
Village
Nilssons i Norstan
Åhléns
MQ i Stenungsund
MQ i Nordstan
First hotel spa - FEJK?
Grandma´s
Sisters i Nordstan
La belle - fick plats V.45
Svea i Grandpassage
Stenungsbaden spa
Almedals magasinet

Ja nu vet ni vilka som inte tar emot praktikanter! :P Men sen slutade mitt letande bra när jag ringde till Body shop i Kungälv och fick plats där.. 10-18 ska jag jobba varje dag.. hoppas det blir roligt :)


Sen ska jag ha körlektion på måndag 17.40 som jag längtar till ! :D

Fikade med Ida och sen åkte jag tåg med Johanna och fick sällskap av 2 killar som var lite roliga att sitta brevid :P






Nu så

Imon är det examination med företaget.. ännu har vi inte gått igenom våran presentation men vi ska försöka klämma in det imon... kom precis på att vi ska vara i skolan 9.00 imon så nu måste jag gå in på västtrafiks sida o kolla vilken buss/tåg jag ska ta.. Dessutom kommer rådgivaren till skolan imon, Emma :)

Letar fortfarande praktikplats...!



Det tar aldrig slut

Har precis kommit hem från första körlektionen på trafikskola. Har bara kört med mamma innan.. Det gick iaf jättebra och hon sa att jag var en mycket duktig elev som kommer att klara detta galant.. :D så jag tror på hennes ord :P

Ida! får jag låna dina teoriböcker tills jag har mina egna? skulle vara jättesnällt :)

Har varit en hektiskt dag idag (som vanligt). Åkte från skolan vid 10.30, tog bussen hem, bytte om och gick ner till torget (cykeln hade NO luft i däcken), gick in på MQ och frågade om praktikplats - men nej, sen gick jag till Labelle o där ska jag kanske vara V.45, skulle gå till Lindex men när jag kom in där var det meter långa köer till kassorna så det struntade jag i. Tar det på måndag ist. Sen gick jag till körskolan och där satt jag o pustade ut i ca 20 min sen var det dags för lektionen...!

Snart ska jag ner till bussen och åka in till dansen..

Puss o krami


Och det verkar som solen aldrig når...

Förstår inte hur jag ska hinna med allt...?! matte b under praktiken, UF-företaget, examinationer hit och dit, make up till konsert...! herregud

Ska ha min första körlektion på trafikskola på fredag.. jag hoppas det går bra, har ju kört med mamma innan så det går nog väldigt bra :)


inte igen

sitter här och har precis pluggat på inlärningsmålen tills imon.. hittade inte allt som vi hade men det mesta :)
Johanna var förbi här förut och jag fick höra på allt det jag missade igår när jag inte orkade följa med ut i stan på kvällen..
Imon är det då dags för skolan igen.. , usch jag vill inte!

Så långtråkigt att sluta 17.00 fyra dagar i veckan..!


You found me

http://www.youtube.com/watch?v=H9hUZ41tdp4

Nu är det fredagsmys...

Nu är det äntligen fredag, eller ja snart är det ju lördag^^ men i alla fall.. Var på UF kick off idag på svenska mässan och det var faktiskt riktigt roligt, sen bar det av till jobbet där jag jobbade i 4 timmar, sen var det dags att möta upp Frida. Vi gick till donken och sen åkte vi iväg till dansen :)

Sedan åkte vi tåg hem tillsammans, roligt att ha sällskap när man åker tåg fram och tillbaka varje dag :D

Nu är jag ensam hemma och har precis tittat på idol ! En riktigt lyckad fredags kväll. Dock utan Håkan Hellström, men hoppas ja kan gå nästa gång han kommer



En sked för mammaaa....

Hade massage idag och när vi hade andra lektionen tyckte våran massagelärare Roger att det var jättekul att skoja om att man kunde skära av knät i knävecket! haha.. NEEJ ! blev responsen på det skämtet^^ nej det var ingen höjdare.. Massagens mest använda ord i dag kanske var Quick and painful, ja så är det..

Matten var man inte så pigg på, inte när man har lektionen vid 4 och går till 5... nej nej, kände mig obegåvad i mattekunskaper denna dag. Nej nu ska ja slå på tv:n och titta lite på Christine :)



Encore un jour..

Ännu en dag har passerat förbi och idag kände jag mig riktigt kreativ, när vi skrev in vår affärsplan på datorn och sen när jag fortsatte på min butiksmodell.. :)

På fredag är det UF-mässan på Svenska mässan som gäller, sen blir det jobbet efter det är det dans och sedan kan jag äntligen åka hem..


A H O Y X - denna formeln kan jag

puh..ännu en dag i skolan är förbi, tack och lov. Idag efter skolan har jag bara pluggat pluggat och pluggat och tittat på idol, undrar varför en del går in där överhuvudtaget..
Efter skolan i dag åkte jag till stranden på nösnäs där mamma var och så fikade vi en liten stund där. Men det jag inte visste då var att det fanns en hake. Jag hade frusit nästan hela dagen och sedan åkt på en buss som har världens ac på. Haken var då att när vi skulle hem så sa  mamma att hon hade gått ner, suck....
 ja det var ju bara att sätta benen framför sig

Uppochnernerochuppåtsidanochåtvänsteråthöger

Oj oj oj... jag säger bara usch fy och blää, alla som går på min linje med mig kan jag nog lugnt säga att de håller med mig. Fattar inte varför allt ska vara i 3:an istället för att sprida ut det i 2:an också. Idag kände jag bara för att:
1. Gå ut i skogen och skrika
2. Sätta mig någonstans och gråta
3. Slå på någonting te.x kudde osv.

Någon som vill joina mig? Ida? Alex? Elin? Louice? ngn annan?

Det enda bra med denna dagen är att i morse när det var helt knökat vid övergångsstället utanför centralen, var det en cyklist som antagligen var arg och aningen stressad eftersom han tog i från tårna och skrek: DET HÄR ÄR EN CYKELVÄG!!!
Alla som stog runt omkring (jag med) började skratta.. Dagens enda höjdpunkt

ett efterlängtat tack

Nu kommer idas efterlängtade tack inlägg :P tack för hjälpen..det är nämnligen så att det var ida som hjälpte mig med designen på bloggen när ja fick damp på allt för att inget hjälpte vad jag än gjorde.. :)

så tack så mycket kära vän <3

efter många försök..

så.. nu har jag äntligen fattat lite hur saker funkar så att man kan ändra på sin design.. :) hittade sidan designa din blogg som fick hjälpa mig på traven.. :)


blogg

Ja nu har jag skaffat blogg men det kmr o ta en stund tills jag har fattat hur man gör allt... just nu känner jag mig helt lost.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0