1 dröm uppfylld - massa kvar!

Läste tidningen imorse - snarare bläddrade igenom den, och såg på en sida där tonåringar kan skriva om sina problem och frågor om vad som helst..dom är allt för söta vissa utav dom som skriver där...en 14-årig flicka som trodde världen skulle gå under och att hon skulle leva ensam för resten av sitt liv för att hon var sk. "kyss-oskuld". haha nääää söt då, tänk ändå att när man var så liten och hade olika problem så kändes det faktiskt som om hela livet skulle bli pest och blää, för man fattade inte riktigt att man faktiskt bara var 14 år, HELA livet framför sig och dessutom är den perioden på högstadiet den abslout värsta tiden i livet så man har egentligen en hel del roligt framför sig som man inte ser för att man just då är 14 år.

Känns TOPPENskönt att jag inte är där längre - nepp, 19 år - makeup-artist/friditsvikarie och har drömmar och mål att uppfylla! go go go

Lite söndagsdjup såhär på kvällen..

Tog ett låååångt skönt bad med MASSA massa tända ljus och såklart min "bibel", lär mig mycket nyttigt psykologi-stuff av den..

Nuså - tillbaka till desperate housewives maraton på datan - Looove it!




Ännu en söndag

Varför regnar det/är molnigt grått och supertråkigt på söndagar?? det finns egentligen bara 2 st "roliga" dagar; Fredag och Lördag, Fredag eftersom det är den sista dagen på veckan, vissa slutar tidigare, fredagsmys, partyparty och lördagen som kommer efter. Lördag eftersom det är då alla vill göra ngt och har tid, åka iväg helt spontant ngnstans, planera partyparty, lördagsmys, umgås med vänner och folk man vill umgås med och inte sånna man måste umgås med. Alla andra dagar är "måste-dagar", måste gå till jobbet, måste göra detta osv osv.. TUR för mig då att jag inte har vanligt 9-5 jobb (eller 8-4 jobb som det alltid är men av någon anledning heter det 9-5 dag)..Någon gång nu i veckan ska turnéansvarig ringa mig och så får vi se vart jag hamnar någonstans i Sverige torsdag till söndag.


Lördag 101030

Gårkvällen var fin hemma hos jennie och vi tog oss in till stan och Trädgårn, ja nu ni som inte har varit där eller också för er som varit där så kan nog MÅNGA hålla med om att Trädgårn = En enda lång kö.
Kö för att komma in, kö till garderoben, kö till toaletten, kö till att komma ut från garderoben - en enda stor kö.
Men kvällen var rätt fin ändå efter allt köande. Nu återstår många frågor men inga svar...


Onsdag 101027

Helt sjukt bra dag!

Var på Model lab ett par timmar för att kika in hur makeup artisterna gjorde och sen vid 16,00 kom kära Ida som skulle vara mitt offer..gjorde en svart sotning och väntade sen på att det skulle bli granskat, väl efter det gick jag och chefen in i ett rum och diskuterade..JAG fick jobb på deras turné som går runt i hela Sverige! Är så jätteglad!

Fy vad värt allt som hänt mig har varit nu när jag fått detta jobbet som är mitt drömjobb - Makeup artist

Skrik ut er lycka med mig! Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


Är jag annorlunda?

som gillar :

-halvbränd mat

-torr kyckling hellre än saftig

-chips som stått ute under en natt bättre än direkt från påsen

-uppvärmd pizza och köttbullar än nylagade

-utspädd läsk och utspädd saft



Jag är annorlunda.


Övning ger färdighet

Har nu gjort en sotning inför dagen D






Måndag 101018

Har njutit i fulla drag av att ha haft bilen idag. Jobb jobb jobb med mycket skrik och barn som har glömt öronen hemma.

Åkte iväg på en provsminkning för Model lab, hade 20-25 minuter på mig och det gick rätt så bra, hon ville se mig igen efter att jag har intensiv övat hemma. Så ska dit snart igen och praktisera några timmar och sen ännu en sminkning. Då ska jag leverera som aldrig förr och såklart få jobbet och börja jobba med det som VERKLIGEN intresserar mig!

Snälla låt det forstätta såhär bra som det gör nu! Kanske kan slänga in en bil någonstans där också.

Dessutom fyller min kära moster Lena år idag - Grattis på födelsedagen <3


Söndag 101017

Dagarna flyter på och jag jobbar på på fritidset, imorgon blir det jobb igen och sen direkt efteråt ska jag skynda mig hemåt för att ta bussen in till stan för att provsminka för Model lab som ringde mig i fredags och undrade om jag kunde göra en provsminkning då jag inte har någon portfolio. Min modell är Johanna som jag också övade på i lördags så att jag kan göra misstagen här hemma - men det blev rätt så bra och nu vill jag att alla håller sina tummar och tår för att det ska gå perfekt så att jag får jobbet där :)

I fredags var jag på body shop i Kungälv och hade makeup kväll med emelie och 7 tjejer som sen skulle ut och festa. Riktigt kul och bra träning - dock blev jag faktiskt inte nöjd med någon utav dom jag sminkade..hade nog en dålig dag.

Håll nu tummarna så att dom blir blåa!



Och tårna också såklart ;) !

Onsdag 101006

Galet vad jag är trött i huvudet efter denna dagen..som vanligt var det cykeln till jobbet som gällde sen hoppa in på fritidset och leka med barnen, har sytt en himla många ugglor kan jag säga ;) rastvakt var jag också och fick gripa in ett par gånger. Fick sluta vid 16:30 och cyklade hem på jobbig cykel som inte ville växla normalt utan skulle krångla hela tiden..väl hemma väntades det besök - trevligt sådant såklart, fick en massa jobb tips så nu ska telefonen gå varm...ringa ett privatdagis, medborgarskolan & gymmix om att starta en barndansgrupp och vara typ nanny åt 2 barn men oftast ett åt gången..Fint start på min resa till make-up artist :)

Men en sak undrar jag...helt plötsligt står jag här i rena barn-träsket! Inga fel med det - bara bra, men om man skulle fråga mina vänner så skulle det komma som en smärre chock..Men har faktiskt upptäckt att jag är redigt bra med barn!

Hahaha, dessa föräldrar har hamnat i ett rätt knivigt läge:


Tisdag 101005

Har precis varit och ätit frukost med min pappa och nu sitter jag här och förbereder inför jobbet :) Skulle ha gått upp vid 10 men blev såklart väckt av att någon mystisk person ringer på , på dörren och därefter knackar..jag som ligger i min säng har inga som helst planer på att gå upp och öppna dörren halvdöd och ligger kvar tills det har gått 10 minuter och den "mystiska människan" är borta. Gick till dörren och såg att det var brevbäraren som hade skrivit en liten lapp om att jag skulle ringa dom om det brevet som låg på mattan var felutdelat..jahopp och såklart så var det det, så jag fick snällt ringa posten och upprepa mig 3 ggr då dom hela tiden bytte person som pratade med mig, och när man talar om trollen så kom hon nu och hämtade brevet - jag fick också min bok som jag beställt från England! :D YES! Ännu en relations/psykologi bok! Jag ska banne mig bli kung inom detta område.




Dessutom slipper jag cykla 2 mil i iskalla vindar, får skjuts och sen får jag ta bussen tillbaka...det går iaf en buss tillbaka och det är jag glad för.

Måndag 101004

Imorgon blir det jobb igen! Fortfarande som fritidsvikarie men denna gången på fritidset som ligger en våning ner..hoppas barnen där är lika snälla som dom på "blåmusslan". Hehe fina namn dom har alla fritids, imorgon heter det "kattugglan", när jag gick på dagis hette min avdelning "små stjärnorna" tyckte en 5 årig Nathalie var lite coolt. Har startat en annan blogg på veckorevyn som heter På väg mot mitt mål, där jag endast har tänkt att skriva om min väg till att bli make-up artist..vägen dit är fortfarande lång och knölig men envis som jag är ska jag inte ge upp! Till våren väntar en reseledare utbildning i STHLM därefter en intevju och sedan tillvidare anställning någonstans ute i världen. Ska bli skönt att få flytta till v a r m a r e dagar och soliga stränder, och framför allt att få jobba! Hoppas också att jag kan få bli lite lärd av de som jobbar i baren, så att jag kan extrajobba som bartender..Vet inte om man ens kan få lära sig det men man kan alltid prova och se.  

Igårkväll/natt kunde jag som vanligt inte sova så jag återupplevde gamla minnen och kollade på Bert! :) haha riktigt roligt fortfarande.




Cryin


RSS 2.0