I beg your pardon, i never promised you a rosegarden

Fortfarande en sjukling som är hur varm som helst och nu när det dessutom är 20 grader ute blir det ännu varmare! Har för första gången på 2 dagar gjort mig till människa och det känns så himla gött! dock med ostadig hand blir eyelinerstrecket inte så rakt, men det ordnade sig allt.

Ikväll ska jag ner till havet med Angelica och äta lite gott på klipporna.Mys.

Premiär för shortsen idag också!





I m going to be a millionaire

Har haft min första visning idag, många kunde tyvärr inte komma så det blev tillslut bara mamma som kunde. Gick bättre än jag trodde och har nu 2 st beställningar...imorgon kommer det fler!

Sitter nu här hos Louice och undrar varför jag alltid blir sjuk när jag är ledig?? Sitter med feber och hosta nu och har tagit en liten alvedon..



Satt och jobbade med LR med Louice och kaffekoppen på balkongen :)

lediga tisdag

Ledig och det är äntligen fint vår väder! Ska snart ta en liten promenad i det fina. Sedan åker jag till Kungälv för att ha min första LR visning med hjälp av Louice.

resan är snart påbörjad

Om ca 4 timmar åker tåget mot sthlm och resan hem mot götet har börjat! Sjukt lugnt på jobbet att man blir lite uttråkad, sitta och vänta på kunder som inte kommer och när det väl kommer en kund känns det hela jobbigt att påbörja en sminkning, blir som sagt rätt lat när man inte har gjort något på länge. Har ikväll kört runt med lastbilen och lämnat och hämtat grejer. Gjorde en ansiktsmask och har färgat brynen på Emmelie, spa söndagar är nice. Ska återgåt till att titta på reprisen av BB och sova lite. Natti

Don't say what you don't mean

Slapphelg denna gången. Ser fram mot min ledighet som börjar på måndag 14:17, ska bli hur kul som helst nästa helg då sandlådevännen Johanna fyller 20 år!

Åker och hämtar andra lasset kollegor senare ikväll, sen kanske det blir pulkaåkning(!)

Efter regn kommer solsken, efter ont kommer gott.....det kanske bara tar lite tid

Såklart att det ska regna en dag när jag ska ut och göra något! Vaknade upp med Johanna imorse och åt frukost tillsammans innan hon åkte iväg till skolan. Har redan varit och gjort en del ärenden och är rätt stolt att jag han köpa mitt busskort och hann till stationen till bussen innan den åkte! Klappar mig själv på axeln för den prestationen, hehe..om några timmar ska jag åka in till kungälv för att vara med louice och alex när de ska ha sitt "smink party", säljer smink, parfym och hudvård. Ska bli skoj att umgås med mina små söta som jag inte har träffat på länge.
Skooooooooj






What about the truth for a change

Sover man förlänge blir man tröttare och tröttare, något som jag gjorde idag - så himla gött btw! Ska senare börja göra mig förberedd med att hjälpa johanna med sin franska läxa som är ngn recention av un sac de billes, har ingen aning om vad det kan vara för bok, tack google för att du finns!

HIMYM är en sjukt rolig serie.


You are nothing to me

Jobbhelgen är över för denna gång, skönt att få vara i studion hemma i göteborg istället för att resa iväg 80 mil norrut! Lördagen bjöd på utgång som slutade minst sagt på ett annorlunda sätt...men kul var det. Söndagen var dagen då jag och johanna smög ut från där vi sov över och åkte in till centralen, sminkade av oss gårdagens smink och käkade frukost på Espresso house..därefter tog vi en promenad till jobbet för att se när jag började, fick reda på att jag inte började förrens 11 så vi pallrade oss tillbaka till centralen och inväntade johannas tåg. Imorgon ska jag sooova ut och inte göra ett smack! Ska bli hur skönt som helst!

Veckodagarna blir minst sagt intensiva då min kära kusin Madde kommer hem från England och ska hämtas i stan♥

Nu blir det ngt avsnitt av HIMYM i min underbara mysigt gossigaste säng!


grab my crotch, wear my hat low like you!

Börjar sent idag!



Alla som ska till ML idag blir sminkade av mig och Madde!
Puss


U got played, deal with it

Ändrade planer! jobbar i studion i helgen ist så imorgon är jag ledig, ska inte göra någonting utan bara vila upp mig inför helgen.


you and I through the night

Snabb visit hemma i stenungsund innan jag ska tillbaka till götet! Sov hos Jennifer igår, myspys! Idag har jag åkt buss hit och dit och gjort en massa ärenden, har införskaffat en GHD plattång! ska ta och testa den snart..Ska sen in till Erika och ha en mysig dag med henne och givetvis sover jag över hos tösen.

Imorgon är det jobbmöte och sen till vattengympan med johanna och sen sover denna tösen över hos mig! Sen bär det av igen till ösund....surprised? ;)

Trött på att bli känslomässigt misshandlad

..

Cause you´re the enemy enemy enemy, I'm taking you down

Jobbet är nu sedan några timmar tillbaka över för denna gång i Östersund! Om några timmar sätter jag mig på tåget hem till götet, sedan blir det fullt upp: ska hem till stenungsund och sen iväg till söta Jennifer på kvällen och sova över, på tisdag ska jag tvätta som vanligt och sedan åka in till staden ännu en kväll och dela säng med underbara Erika och sen på onsdag kommer min älskade sandlåde vän Johanna till mig och myser och sover förhoppningsvis över! Ser fram mot dessa dagar. På torsdag bär det av igen förmodligen till Östersund igen..känner mig helt och hållet hemma i denna stad, hotellrummet har blivit som mitt eget och lobbyn som mitt vardagsrum.

Gjorde slingor i Matildas hår förut med massor av skratt! Blev rätt bra resultat och hon var nöjd efter!

Dessutom gjorde mitt hårband ett fantasiskt dyk i helgen - rakt ner i toaletten......sådäääär mysigt


Göteborg



Östersund

Black beauty


Söndag

Sista jobbdagen för helgen!! Imorgon morgon bär det av tillbaka till Göteborg - jag lääängtar!


Östersund

Lugn dag i dag på jobbet, gick ut en sväng med matilda för att spana på Storsjön som alla kunder pratar om....här är den!





Mobilkameran fick duga!

RSS 2.0