kärlekslektyr

Har läst ut båda dessa böckerna på mindra än 3 veckor (!) och jag lovar och svär att om alla människor läste "de fem kärlekspråken" skulle allt vara så mycket mycket bättre! LOVAR


Känns så bra efter man tränat

Vattengympa är underskattat, tills jag nu har börjat gå på det har jag insett att det är riktigt roligt! Dessutom är det riktigt jobbigt! Att trampa vatten och hålla händerna ovanför huvudet utan att drunkna är ingen barnlek..Dessutom är det rätt mysigt, när man går med rätt personer och såklart gör jag ju det ;) Helgen närmar sig och på lördag blir det att gå utåt på Rock night YEAH! haha inte för att jag är så rockig i min musiksmak men sotade ögon och själva rock-makeupen är riktigt rolig att göra :D Ses där !

100929 Onsdag

Hallå där, mina dagar rullar på och idag är det dags för vattengympa igen! Hoppas jag inte blir lika dränkt av tantens vågor som förra gången..Imorgon cyklar jag 2 mil till och från jobbet och ska leka med småbarnen..fint

Sen en tid tillbaka finns det långa nätter






"Långa nätter, där ute finns en värld av långa nätter, och jag sitter vid fönstret i mitt rum, och blickar ut över stadens alla ljus."


"Kom hem när du vill jag är vaken hela natten, och säg ingenting till mig, jag ser allting ändå, ja säg ingenting till mig, det hörs på stegen när du går."



Melissa Horn är verkligen en av Sveriges bästa kvinnliga artister.


100923


Soccer-mum och hemmafru

Soccer-mum har gjort ännu en insats! skjutsat johanna ner till tåget..

Morgonens tanke: Hur många gånger borstar man tänderna under sin livstid?
Vilket slutade med fina matematiska räkningar och kom fram till 365*2=730, 730*80=58 400

Så alltså, om man lever till man är 80 plus minus några år, kommer man att borsta sina tänder 58 400 ggr..Tandläkarn kan ju inte klaga nu.





Igår söktes det jobb som tusan och räknade med att jag sökt och registrerat mig på 6 st olika jobb/hemsidor. Inte dåligt! Dessutom hade en utav dom ett psykologitest så nu har jag blivit lite utvärderad också..Fint ska det va.

Vattengympapasset igår var väldigt underhållande, att sköljas med vatten från vågorna från tanten bakom är allt fin fina grejer, rolig musik och dessutom var den ena instruktören min gamla klasskamrat från högstadiet. Haha jaa ser där ja. Dessutom var det ju en liten incident i omklädningsrummet som jag inte kommer att dela med mig av här utan det är endast få personer som kommer att få höra den historien. Kan avslöja att det hade med fritidsledare och omklädningsrum att göra. Inget mer läcker ut nu.

Börjar känna mig som en hemmafru när det enda man gör är att säga hejdå till dom som går till jobbet/skolan, städa här hemma för att det inte finns något annat att göra då det regnar ute, låna böcker på biblioteket och har faktiskt nu blivit mer expert på kärleksretorik och psykologi än innan, se på filmer som man egentligen inte vill se, äta mat för att det helt enkelt inte finns något annat att göra - inte för att man är hungrig. Det enda som skulle saknas nu i mitt hemmafru syndrom är en bil. En egen bil. Men men det kommer allt snart, så snart jag har ett jobb igen ska det stå en fin fin bil på parkeringen med texten på sidan: "SOCCER-MUM!" Nejdå, ingen text ska finnas men det kommer vara en fin liten bil.



you dont fight



Upptäckte denna låt med Tough alliance...fina grejer


snart blivande fritidsvikarie

Trodde aldrig jag skulle gå på vattengympa av alla sporter (om det nu kan betraktas som en sport) som finns i världen..Men men ibland kan det plötsligt hända och nu har det hänt. Imorgon ska jag och johanna stå med alla stackars övergödda tanter och hoppa och tjoa i bassängen med en (enligt säkra källor) rätt så attraktiv man som ledare. Spännande

Tillsvidare kan det faktiskt hända att jag har tråkigt här hemma bland grannens knarrande dammsugare, som hon för övrigt borde kasta ut och investera i en ny. Än så länge har jag inte hört något opera spelande från fläkten....hm..gubben under kanske har tröttnat?





Tänkte slå på stort och vara lite av en "handy-man" och fixa badrumsdörrens knarrande som går mig på nerverna..



Jag är inte trött, jag orkar bara inte vara vaken mer

sant så sant

True or false, sant eller falskt?



"The Personality Traits of a Womanizer

Womanizers are charming. They’re attentive, interested, curious – and they make women feel special. Womanizers have one goal: to get a woman into bed as quickly as possible and then move on to the next one. They’re seducers who are addicted to the "power" they feel when seducing women. This is one way to recognize a womanizer: they're addicted to the chase and challenge of love.

Womanizers are often in touch with women’s feelings, and can adeptly manipulate those feelings to their advantage. For instance, a womanizer will express empathy for a woman’s professional or personal problems, and let the woman vent her feelings. Once she feels comfortable and relaxed with the lady killer, he’ll make his move. Womanizers are good at what they do. They're addicted to a certain type of love (not the healthy kind!)."




"How to Recognize a Womanizer - The Inner Workings of a Casanova

Some psychologists believe womanizers or Casanovas struggle with low self-esteem, and their sexual conquests make them feel better about themselves. It’s a temporary high, though. Womanizers may have unstable or nonexistent relationships with father figures – especially in early childhood – which makes them insecure about who they are. Knowing this will help you recognize a womanizer.

“Casanovas tend to exhibit some traits associated with psychopathy,” says Robert Hare, author of "Without Conscience" in Psychology Today (“The Lady Killer Files”, November December 2007). Womanizers may have to manipulate and deceive women to get what they want, and they may ignore guilty feelings – or they may not feel any guilt at all. This, too, will help you recognize a womanizer.

Womanizers tend to sleep with inappropriate partners, flirt with their friends’ wives, and have secrets about their romantic lives. Many lady killers are addicted to sleeping around with different women, but don’t find their sexual conquests fulfilling in the long term."







"The word “Casanova” evolved from an Italian womanizer who had over a hundred one night stands. Casanova was a lady killer from Venice; he would wine and dine women, charm them, make them feel beautiful and irresistible, take them to bed, and … move on to the next woman the next day.

Casanovas are also known as womanizers, lotharios, tom cats, lady killers, seducers, predators and players. Many womanizers have a “line” for picking up women; they have a whole strategy from start to finish. After you learn how to recognize a womanizer, you'll see through his facade."



Finns det ens någon skillnad mellan "womanizers" och "players" eller är det samma spel under olika namn??


Ja man gör som alla andra och försöker att bli van, men jag har tröttnat på att vara likadan

.

Djupa tankar en torsdagskväll

Kärlek kan inte beskrivas i ett ord..det är personligt, unikt, inte samma för någon inte ens samma för en själv..för vissa betyder det mer, för andra mindre..men hur det än är, är vi alla eniga om att kärlek är något man inte kan leva utan. Inte ens med ibland.

appråpå ingenting

Är det någon som förstår sig på Kristdemokraternas reklam film? "för ett mänskligare sverige" helt galet, hyenor som käkar lejon mm. Jag menar, hur ofta har någon sett en hyena smaska på ett lejon i sverige?? Jag har då aldrig sett det, men man vet ju aldrig vad som finns i de djupaste djupaste djupaste skogarna..........i norrland.
;)

100915

In till stan för att dela ut och lämna cv till i stort sett alla skobutiker som finns. Klart att jag träffar ida där också, går nog inte en gång att jag åker in till stan utan att träffa den tösen, men det gillar jag allt :)
Dessutom började dagen med att gå 4 km från bilverkstaden och snart ska jag ner igen och hämta bilen. 8 km på en dag och det är bara början.

"Om du vill förändra något ska du se målet framför dig så ofta som möjligt. Denna tankebana fördjupas i din hjärna och leder dig lättare ända fram."

.

har insett fakta och vägrar ge mig

Igår precis när jag skulle sova, slog det mig att jag är arbetslös..Har aldrig varit det innan och det känns rent utsagt förjävligt! Jag vill ha ett jobb som hjälper mig att nå till min dröm att bli makeup artist, men nu när man är arbetslös känns vägen dit väldigt lång. När jag hade jobb kändes det som att jag var på god väg till att nå det målet. Dessutom kan nog alla arbetslösa hålla med mig om att det känns inget vidare bra att gå till AMS. Trots att dom kan hjälpa en så känns det ändå som ett stort jäkla nedsteg. Tröttsamt att inte ha någon trygghet kvar, friheten minskas och ja.....det känns förjävligt. Samtidigt är jag en sån person som vägrar att ge mig, envis....Jag har inget jobb nu men om en vecka kan jag vara på väg att få ett. Jag ska banne mig nå mina drömmar och vägrar ge mig. Men det finns alltid ett "men".

Tur att jag iaf har ett möjligt extrajobb runt hörnet, men "men-et" med det är att det är i Ödsmål....skogen. Japp, mitt ute i ingenstans ligger en kyrka, en frisör, en skola och ett dagis - Ödsmål. Alltid något men jag tänker då inte bli kvar i denna (ursäkta mig alla stenungsundsbor men) hålan, imorgon tar jag mig till Göteborg och går runt till olika butiker, för ett jobb ska jag ha! NU!  

Nuså

Snart har jag jobb igen..Skrivit in mig på AMS och imorgon ska jag in till stan och dela ut cv i butikerna.

avenyn-härlanda

Riktiga krigare går från Avenyn till Härlanda, på natten, barfota, med skorna i handen, med smärtsamma fotsulor, två och två, arm i arm....DET är jag och ida. Nattpromenaden bjöd dessutom på fina djurupplevelser..



Tillslut kom bussen och räddade oss och tog oss hem till sängarna

100910

Vaknar 06.40 för att åka med mamma till verkstan, till jobbet för att sen köra hem och sedan hämta bilen på verkstan igen.....jag är en snäll dotter.


Ikväll blåser det fina vindar till Parken, men först en sväng till bror och såklart Ida.♥  




Dessutom kände jag att jag har lite ont i mina vader när jag skulle ut ur bilen från gårdagens "Hardcore träning med Ida & Nathalie". DET är fina grejer det!

Fobi

Coulrofobi = Clownskräck
Hittade ett namn på min rädsla för clowner, kan inte kalla det fobi men clowner är inte min grej..

"Det finns olika förklaringar till varför fobier uppstår:
- Enligt den behavioratoriska teorin är fobier inlärda.
- Den psykodynamiska förklaringen till fobier är att det härrör från omedvetna konflikter i barndomen.
- En biologisk orsak till fobier kan vara en medfödd extrem känslighet att reagera med rädsla i vissa situationer
."


Haha jag tror jag vet varför jag inte gillar clowner; råkade se Batman filmen med Jack Nicholson som The joker en gång när jag var liten...


vem behöver gymkort när man kan döna musik?

Onsdagkväll, öppnar nu psykologiboken och börjar fatta mer och mer och skulle vilja läsa socialpsykologi.....blir nog ner till biblioteket snart igen. Fredag = Kalas bakom svarta glas! , nejdå men kalas blir det! Då Alex och Wendeborn fyllt år/fyller år nu snart ska det allt ut och firas! Välkomna till 19 år och ny i vuxenvärlden ;) Det är nu åldersnojan börjar sätta in då man upptäcker att dom som är födda 97 är 13 år(!)

"nätbrynja och lådvin?? Nej, tack!"
Kan ju bara gissa vart jag har fått det ifrån.


Hands up












Från söndagsutflykten 100905 med Ida.

ur psykologiboken

"Att ha någon att stödja sig mot ger tröst i en situation där ingen tröst egentligen finns"

100907

3 psykologiböcker i mina ägor....nu jäklar

jag är nu optimist

Inget förlorat - allt vunnet


smidigt pappa

"jag är i Nice och ska hämta ut hyrbilen nu men istället för att ta ut mitt körkort ur plånboken när jag var hemma så tog jag ut mitt icakort!"


allergisk mot tofu?? Nej, curryglass!









Söndagsutflykt med söta Ida, med hjärndöda konversationer, stenhårda skämt och kamerablixtar var vi på språng hela kvällen. ♥ Feeel the love

100904


Godmorgon


Slagkraftigt

Gick förbi en rätt så ovanlig skylt förut..."varning för hundhår"..hm...hundHÅR? va?? varför skulle man vilja varna folk om att det finns hundhår?! Varför inte med en gång satsa på en slagkraftig skylt som skrämmer bort eventuella inbrottjuvar? Hundhårstussar med aggressionsproblem är nog inte så jättevanligt och inte heller så skrämmande..Nä hade jag haft hund och hundskylt utanför dörren hade det stått något i stil med "Kom in på egen risk" ...slagkraftigt var ordet!

dagens osanning

"Jag vinglade inte fram för att jag var full, jag har fotproblem"
random kille från tv-programmet kungarna av Tylösand

RSS 2.0