1 dröm uppfylld - massa kvar!

Läste tidningen imorse - snarare bläddrade igenom den, och såg på en sida där tonåringar kan skriva om sina problem och frågor om vad som helst..dom är allt för söta vissa utav dom som skriver där...en 14-årig flicka som trodde världen skulle gå under och att hon skulle leva ensam för resten av sitt liv för att hon var sk. "kyss-oskuld". haha nääää söt då, tänk ändå att när man var så liten och hade olika problem så kändes det faktiskt som om hela livet skulle bli pest och blää, för man fattade inte riktigt att man faktiskt bara var 14 år, HELA livet framför sig och dessutom är den perioden på högstadiet den abslout värsta tiden i livet så man har egentligen en hel del roligt framför sig som man inte ser för att man just då är 14 år.

Känns TOPPENskönt att jag inte är där längre - nepp, 19 år - makeup-artist/friditsvikarie och har drömmar och mål att uppfylla! go go go

Lite söndagsdjup såhär på kvällen..

Tog ett låååångt skönt bad med MASSA massa tända ljus och såklart min "bibel", lär mig mycket nyttigt psykologi-stuff av den..

Nuså - tillbaka till desperate housewives maraton på datan - Looove it!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0